Novaa Merhaba travel sistem bebek arabası alacağım. Pusetli olan 2 li set veya portbebe li 3’lü setler var. İlk ayda dışarı çıktığımızda puset parçası yeterli ve rahat oluyor mu yoksa portbebe daha iyi mi olur? Tecrübeli annelerden yardım rica ederim🌸
BusraOzhan Novaa hiç port bebe almadım travel sistem bebek arabası aldım hep pusetle gittim nereye gideceksem
Gny18 Novaa canim gorumcemin kızı cok kilolu bir bebek şuan 5 aylık ama hala pusetini kullanıyor dışarda bile. 6 7 ci aydan sonra lazım oluyor genelde portbebe tabi bebek aşırı kilolu değilse.
[silindi] Novaa doğumum kışa denk geldiği için ben almayacağım zaten doktordan doktora dışarı çıkarız
2kizanasi Ben bir iki kere kullandım ama şart değil yani puset yeterli oluyor zaten arabada şart, yürüyerek kısa mesafeye vs iyi olabilir bazen onunla gezmeye çıkıyordum
Novaa Gny18 Aslında tam tersi port bebeler ilk 6 ay için yatar vaziyette rahat ettikleri için öneriliyor☺️
Novaa [silindi] Benim ekim başına denk geliyor. Düzenli birlikte yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum ama 1 saat için de port bebeye gerek yok sanki dedim.
[silindi] Novaa benim de aralık başı gözüküyor ucuz bişey olsa alalım da bebek biraz iri olsa 6 ay bile kullanılmıyor. Bi de dışarı bakmak istiyorlar portbebede çok sıkılıyorlar. Bilemedim bi doğsun da bakarız yine 😁
Novaa [silindi] Evet derinlemesine düşününce 6 ay için çok gerekli gelmedi bana. Bir de evde ayrıca yer kaplayacak fln.
Novaa Gny18 Puset hem arabaya hem bebek arabasına takılıyor. Ayrıca ana kucağı olarak taşınıyor vs. Pusette uzun süre yatırınca pelvik kasına baskı yapıyormuş. O nedenle ilk altı ay için uzun süre uyuyacaksa port bebe rahat ve sağlıklı deniyor ama ben saatlerce dışarıda kalmayacağımı düşünerek port bebeden vazgeçtim.