Sirinseyma Kızlar 12.haftamdayım ama bacaklarımda ağrı var güçsüzlük var ayakta duramıyorum bende çok erken başladı. Yaşayan var mı acaba erken haftalarda
Ecceee Sirinseyma Demir eksikliğiniz veya magnezyum eksikliğiniz olabilir, onun dışında bu kadar erken başlamıyor
Tugceasil Bende de o haftalarda bacak ağrısı başladı gece uyurken çok ağrıyordu. Doktor efermag verdi magnezuyum içince hemen geçiyor bir iki gün keseyim hemen başlıyor ağrılar
Sirinseyma Tugceasil bende doktora daha gitmedim ama magnezic diye bi ilaca başladım çinko ve magnezyum var faydası olur mu acaba 2.günümdeyim henuz etkisini göremedim ama. Bi de bacak kısmınızda neresi ağrıyordu benim baya üst bacak zonkluyo
HanifeAhmet Sirinseyma ben hiç sorma gereğinde bulunmadım gerçi doktora çünkü bende hem bel fıtığı hem romatizma hemde varis var üstüne birde hamilelik ayakta duruyor olmam bile mucize 😅
Ecceee Sirinseyma kadın doğumcunuza gidince anlatın şikayetlerinizi muhtemelen magnezyum başlar, ideali 2 civarında olması sizin değeriniz de düşük, ben magnezyum başladıktan sonra tüm kas ağrılarım uyuşmalarım geçmişti
Sirinseyma Ecceee ya randevuma bir hafta var soramadım o yüzden. ben kendim eczaneden herhangi bi magnezyum hapı aldım farkeder mi acaba
Zeynppppp Yaa ben 15 haftamdayım hala ağrıyo vitamin verdi sağlık ocağı çok iğrenç içemiyorum kusturuyor decavit doktora gidincr söylicem bu durumu pazartesi günü
Ecceee Sirinseyma bence doktorunuzu bekleyin belki de başlanması için erkendir haftanız, o zamana dek doğal yollardan magnezyumu arttırmaya çalışabilirsiniz. maden suyu, kabak çekirdeği ve yeşil yapraklı sebzeler tüketerek
Hycnlbklys Ben 13. Haftamdayım alt bacak baldırlarım felaket ağrıyor yaşayan var mı diye burada aradım ve denk geldim çok kötü ayakta duramıyorum🥺🥺