Nesrinnnnn Merhaba , İstanbul Anadolu yakasında perinatoloji ye giden ve yaptıran var mı fiyat ne ödediniz
Bayancorek Nesrinnnnn Çamlıca Medipol de yaptırdım. Perinatoloji uzmanı Emine Aydın hanıma. 1000 idi fiyat. Sadece ense kalınlığına ve burun ölçüsüne bakmadı. Bir nevi detaylı ultrason gibiydi ; hatta resmen öyleydi. Yaklaşık 40 45 dk sürdü. O ana kadar oluşan bütün organlarına da baktı milim milim ölçüleriyle dosya halinde verdi. Detaylı ultrasonda yine Emine hanımı tercih ettim. Memnun kaldım her konuda.
cckdlk Pendik Medipolede ikili test için Perinatoloji Prof. Gülseren hanımdan randevu aldım. 13 haziranda gideceğim. 800₺ dediler. Senden önce gitmiş oluyosam detayları paylaşırım canım. En azından fiyat olarak söyleyeyim dedim.
cckdlk Nesrinnnnn pazartesi gidip yazarım demiştim .. pendik medipol ikili teste gittim. Telefonda 800 dedikleri fiyat bi anda 1030₺ oldu! Neyse geldim uğraşmayayım diyip yaptırdım. Normal ultrasondan hiç bi farkı yoktu.. gerçi var! Kendi doktorun daha detaylı bakmıştı! İkili test için başka hastane deneyin derim!
Nesrinnnnn cckdlk Bende fiyat araştırmasına girmiştim ve gerçekten çok pahalı bende devlette tesadüf randevu bulunca hemen gittim 10 dk sürmedi tek muayenede hallettim
cckdlk Nesrinnnnn iyi olmuş valla senin için sevindim. Yahu normal randevudaki doktorum bile daha detaylı bakıyo. Nesine 1000+₺ komik yani. Gitmiş bulundum ama hiç değmez yani!