Guclubebek Arkadaşlar merhaba şu an 6+0 hamileyim çalışıyorum hamile kalmadan önce kıyafetlerim zaten geniş değildi hatta hafif sıkıyordu hala onları giyiyorum sizce bi zararı olur mu ne zaman yeni kıyafet almalıyım tecrübeli hamişlerden yorum bekliyorum ☺️
masisi Guclubebek ben 20. Haftadayım daha yeni 2 tane lcw den pantolon aldım işe gidiyorum diye tişörtlerimi normalde de bol giydiğim için gerek kalmadı ☺️ Yazı da elbiselerle hallettik yatarkende karnım çabuk büyüdü benim eşimin şortlarıyla geçiriyorum ☺️
Selcannnn Guclubebek eşimin tişortü kalmadı diyebilirim evde rahat etmek icin 😂😂 karnın ciktiğinda ve kiyafet seni ne zaman daraltip bunaltirsa ozaman kiyafet almaya baslayabilirsin canim cok dar giyinmeyi doktorlarda önermiyo biliyosun 😍❤
sudamlasi Guclubebek 24-25.haftalarımda aldım ben beni idare etcek kadar şimdi güzel bulduğum ne varsa alıyorum🙇🏻 Senin haftan küçük karnın yoktur giydiklerinin bi beden büyüğünü al istersen. Pantolonların sıkıyosa hamile pantolonlarını şimdiden alabilirsin👍🏻
Guclubebek masisi tişört ve kazaklarım bol benim de ama pantolonlarım hafif sıkıyor acaba bi kaç hafta daha böyle giysem sorun olur mu