Anne12 Cansusu sezeryan olanlar nasıl coşmuş. Altı üstü bir soru sormuşsunuz. Türkiye’de kişiye seçme şansı veriliyor. Cevredede korkunç doğum hikayeleri çok olunca otomatikman sezeryana yönelme yaşanıyor. Ama aslında doğum tamamen sans işi sezeyan olupda dikiş yeri intihaplanan bel ağrısı kalan insanlarda var. Ben Almanya’da yaşıyorum burda sezeryan sadece mecburiyse yapılır. O yüzden kişiler psikolojikman da kendini direk normale hazırlar. İlk dogumumda normal oldu. Evet dikislerim vardı ama bunlar benim hayatıma hiç engel olmadı. Şimdi ikinciye hamileyim bebeğim makat geliş zorunlu sezeryan olucam iki doğumda denemis olucam belki sonrasında bir karşılaştırma postu açarım. Ama tekrar diyorum hangisinin daha acısız olduğu kişiden kişiye ve doktordan doktora fark ediyor. Allah’ım hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 🤲🥰
nmtock41 Cansusu çoğu doktor sezaryen öneriyor çünkü ameliyat başına para alıyorlar hatta bebek küvezde kalırsa da prim vs alıyorlar yani bi sıkıntı olmasa da yapıyorlar artık bunu .. onun dışında ağrısız acısız olduğunu da düşünmüyorum sonrası yine sancılı geçiyor hayırlısı olsun hepimiz için yine de allah iyi insanları çıkartsın böyle durumlarda karşımıza
FHKK Cansusu kimisi normalden korktuğu için sezereyene yöneliyor birde artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Eskiden köyde yaşayanlar doğal havada organik besinlerle beslenirmiş şimdi bizim yaşadığımız hava bile kirli sebze meyve desem hep bi genetiği ile oynanmış bunlar bile etkiliyor doğumu. Sağlıklı doğumlar olsun da normal sezeryen fark etmez ☺️
2koftemom Cansusu sonunu düşünme.cnm ben öyle.yaptim ne olcak.diye düşünmedim. O gün geldiğinde yaşamaya bak kafandaki seni düşüncelerin gerçek bambaşka olucak
zehraduman 2koftemom özellikle özel hastanelerin doktorları daha çok sezeryana başvuruyorlar çünkü normal doğumda gün ve saat asla belli değil gece 2de de kalkıp doğuma gelmek zorunda kalabilir sabahın 5inde de. Sezeryanda ise her şey önceden belirlenmiş günü saati gelince 45 dakikada hallediyorlar onun için daha kolaylarina geliyor
babygeldi Askiletotomsu Kesme doğrama dediğiniz şey steril ortamda yapılan cerrahi bi müdahele ayrıca kimse kimseyi doğramıyor merak etmeyin😂
seriseri10 Cansusu canım yanlış anlamışsın beni ben seni terslemedim sadece şöyle aklı olan bı insan ya tercih eder yada mecburi sebeplerden dolayı sezeryan olur hani doktorlari suçluyor bazı insanlar.kolayina geliyor diye hiç bir doğum şekli kolay degilki aslında doktorlarda hastanın konforunu düşünüyor elverişli değilse sağlığı zaten sezeryanda alalım diyorlar yada kişi ben sezeryan iatiyorum.diyor yani eskiden anne bebek ölümleri.cok fazlaydı o yüzden illa.normal doğum diye zorlamiyorlar
seriseri10 Cansusu doğumunda kolaylıklar dilerim bu arada her ne şekilde olursa olsun dünyaya bir can geliyor ve dunyan o oluyor düşünme bunları bence 😊
Hickimsee Cansusu Geçen gün bebeğimi farklı bir doktora götürdüm aynısını o söyledi aşırı derecede isteye bağlı sezaryen arttı diye
Cansusu Kızlar ben çok kafaya takmıyorum da ,kaynanam beni bunlara sürüklüyor.Diyor ki bu normal doğuramaz ,hiç sanmıyorum normal yapacağını falan diyor .Yani insanın damarına basıyor bu bende psikolojik olmuş artık