fiolmez Merhaba arkadaşlar çoğul gebelik kaçınca haftalarda tam olarak belirli oluyor yardımcı olur musunuz🙏🏻
HHhhK fiolmez kese gorunmesiyle bazende daha ileri haftalarda mesela tek yumurta ikizinde kese gorunmesi yeterli degil ileriki haftalarda belli oluyo cogul gebelik benim cift yumurta ikiziydi adetin gecikmesiyle kan testi verdigimde cok yuksek cikmisti deger hemsireler cogul olabilir dedi ama net hisey yoktu 7nci haftada yada 8nci haftada gittigimde iki kese gorundu
Anisalenamom fiolmez 4 haftalikken 2 kesem göründü biri dolu biri bos 1 bucuk hafta sonra tekrar Gel dedi gittim ikincide doluydu Simdi 28 haftaligiz Cok sükür 🙏🥰
fiolmez HHhhK bilgi için çok teşekkür ederim bugün 5+4 tek kese göründü ama ailede çok fazla var acaba olabilir mi diye merak ettim🥰🥰🥰
fiolmez HHhhK https://www.hizliresim.com/3cpceav burada tek gördü doktor bugün üstten ultrason allatan bakmadı
zlmkrgz Benim 6+4 te bir tane net, bir tane de net olmayan kese gördü doktorum. 1 hafta sonra gittiğimde ikiside gayet net göründü. Çift yumurta ikizi oldukları için belki de o kadar erken fark edildi. Şu an 30+5 olduk ☺️
HHhhK fiolmez ikiz istiyosun sanirim canim Rabbim gonlune gore versin ama yardimci oalcak biri varsa super biseyde yoksa cok yorucu bir surec Allah dagina gore kar veriri yapabilirsen verir zaten Rabbim gonlundekini hayirli eyleyip nasip etsin bakacak gucle
Miniktirtil Ben ilk haftalarimi hep doktorda geçirmeme rağmen hepsi tek kese tek bebek dedi ta kiiii 10. Haftaya kadar 10. Haftada tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik 🙊