Sibelmr Bayanalr hamileleriniz kacinci haftasından sonra gobeginiz cikti acaba🤔Bnmkisi bugun tam 5 aylik oldu ama göbeğim cok az çıkmış sizce neden bole
Nihan6 Sibelmr göbeğim 25.haftada çıktı rahat olun ben çok sorgulamıştım, hala da her kıyafette belli olmuyor valla😄
haklisinesracim Sibelmr ilk bebiste 28 29 haftaya dışarıdan hamile oldugumu anlamaya başlamışlardı bu gebeligimde 26 27 haftalikken biri hamile misin diye sordu kurs arkadaslarimdan😄
Edabykl Sibelmr hic endise etmeyin bendr 5 bucuk aylik hamileyim ama karnim baya çıkmış durumda heralde ic karnim geniş değil doktor gordugunde ayina gore fazla cikmis demisti 🤭😂 dedim ne yapim sistikce sisiyoo 😂😂
Eyizmer Bazılarının iç karnı geniş olduğunda çok göbek çıkmaz kontrollerde doktor herşey normal diyorsa korkmana gerek yok 5 aylıktan sonra hızla büyüdüğü için bebek karnın çıkacak
Sibelmr Eyizmer ilk gebeligim cnm nezamn gitsem normal dio doktorum ama karnim fazla belli olmuyo bnde endişe ediorum malesefee😔 saol cnm bunlarada aydinalttigin icin bni 🤗
Defne93 Sibelmr evet surekli doktora sordum sorun mu var diye ama olabiliyor mus böyle bebek kilo alıyorsa sıkıntı yok
Sibelmr Nihan6 aynn cnm ya ole oluyi biz bugün 20 haftalik olduk ama kimse bna demioki sen hamilesin daha cok sorgulamaya başlıyorum ozmn kndimi😂 haftaya detaylı ultrasonun var inslah kotu bsey cikmaz ondan sonra icim bi nebzede olsa rahatlar 🙏
Sibelmr haklisinesracim yaaa 😊 evet benimkisi hic belli olmuyo ve hamileyim düşüncede bna şaşırıyorlar heleki 5 aylik diyince nerde karnın diyip duruyolar bna 🤔🤗
Yildizparlak Edabykl benimde öyle 21 haftalık.hamileyim daha ama göbeğim maşallah 7 Aylik gibi çıkmış canım.her gören niye bu kadar büyük diyor.korkmuyor da değilim.nazar değecek diyen
Sibelmr Edabykl yaaa ne güzel rabbim kucaginaza da almayi nasip eder inslah 🙏 bnde ilk gebeliginde cok isterdim ole karnının büyük olmasını sonucta onun o mutluluğunu yaşamak bile cok guzel ❤
Sibelmr Yildizparlak ayy canim yaaa nazara inanlardan biriyim maslah diyelim ilk sanada 😍🙏 saklamada sakalyamazsin simdi 😂 inslah saglicakla alirisn bebisin kucagina 🤲😘
Edabykl Yildizparlak benimde aynı yani gecen randevuda iki hasta duruyoruz yanimdaki hasta baya bi hamile vardir 8 aylik filan belkide fazla nst ye giricek sekreter yanlislikla nst yi bana yaziyodu doktor uyardi 😂 sekreter dedi karnınızı buyuk gorunce sasirdim doktorda dedi evet ayina göre büyük 😂😂😂
Masalsu Kızlar benimde 10+6 11 haftaya gircez yarın ama karnım 4 aylık gibi bakan diyo 4 5 aylık mı normal mi kilom 75 di hamile kaldığımda karnım yoktu 78 kiloya çıktım doktor 3 ay için 3 kg iyi diyo ama karnım çok görünüyor sinir bozuyor 😞