ankakusu_2022 Kızlar göbüşleriniz tüylendi mi, benim çok tüylendi doktora gidince ultrasonla bakılınca çok utanıyorum, siz göbüşlerinizin tüylerini alıyor musunuz
Mercan28 ankakusu_2022 evet benimde hiç yoktu çıktı ya inan ki bende utanıyorum almıyorumda doğum sonrası dökülür diye ümit ediyorum😂
Helindmr ankakusu_2022 ben hazır ağda bandı ile alıyorum aşırı iyi oluyor. Alabilirsiniz siz de. Karın gergin olduğu için daha az acıtıyor hatta nomal bı karına göre
Hamile_anne27 ankakusu_2022 ben hiç tahammül edemiyorum kıllara ya. Orayı da ağdayla alıyorum. Aldıkça sanki daha da çoğaldı bende anlamadım normalde bu kadar tüyüm yoktu göbeğimde
minisinannesi07 ankakusu_2022 6 sene önce lazer yaptırmıştım çokta rahattım senelerdir. Hamile kaldığımdan beri koltuk altı ve genital bölgede eskisi gibi değil ama yine de bir miktar çıktı %20 kadar filan diyeyim . Göbek çevresinde de tüylenmem oldu. Ama almayın doğumdan sonra dökülüyor geri dediler. Tıraş makinesiyle en kısa ne kadar olacaksa öyle kısaltıyorum kol altı ve genitali.jilet ağda vs yapmıyorum. Göbeğe dokunmuyorum.
Zehra2412 Helindmr ayyy benim nasıl canım yanıyor anlatamam ufak bi kaşımada bile yanma hissi oluyor hemen
Helindmr Ben 35 haftalık hamileyim. İki aydır da alıyorum tüyleri. Azıcık ağrıyor ama hemen soğuk uygulama yapıyorum geçiyor. Tertemiz oluyo. Yani dediğiniz gibi insan kontrole gidince utanıyor valla ondan ziyade kocam öyle görmesin diye alıyorum
Deletedmom83940 ankakusu_2022 millet özel bölgesini almıyor öyle gidiyor doktora da siz göbeğinizden mi utanıyorsunuz 😂
Deletedmom83940 Helindmr halam bi ara kadın doğumcu yanında çalışıyordu ordan biliyorum neler anlatıyordu neler 😂
Ecceee ankakusu_2022 benim diğer yerlerdeki tüylerim azalırken göbeğimdeki çok arttı, sonra bi arkadaşım badem yağından olmuştur dedi 😅🤦🏻♀️ O farkedene kadar her gece badem yağı sürüyordum..kullandığınız yağın içeriğinde falan badem yağı varsa o yapıyor olabilir değiştirmek lazım 😁
Afra_123 Ecceee ben hiç birşey kullanmıyorum ne yağ ne krem. Ama yine de tüylenme var hatta bazı yerler tütün ötesinde kalın kıl. Makinayla alıyorum ilk bı iki defa agrimisti şimdi agrimiyor artık
Ecceee ankakusu_2022 şu an gündüzleri lierac gece yatmadan önce de madecassol kullanıyorum, kıllanma artışım durdu ama çıkmış olanlar kaldı maalesef, muhtemelen badem yağından olmuştur sizin de
Demirbebek ankakusu_2022 canım bu uygulamada anneninin gelişiminde yazıyordu göğüs arasından aşağı doğru tüylenme olabiliyor bunlar doğumdan sonra kendiliğinden düşüyor diye Benim de oldu ama yukarılara pek dokunmadım
ikramomm ankakusu_2022 benimde biraz tüylendi zaten hafif var idi şimdi arttı sizin dediğiniz gibi bende açmaya utanıyorum 🥲