bebek3535 EEizm 2 hafta önce sezeryan doğumda almıyorlardı hala. Normal doğumlarda ve suda doğumda alınıyormuş insiyatiflerinde olan bir durum değilmiş maalesef
SimgeTuna EEizm telde de bilgi veriyorlar ara istersen ben bir buçuk ay oldu doğum yapalı 15-20 gün öncesi sorsam 2 ay önce bu şekildeydi
SimgeTuna EEizm doktorum Orçun Sezer canım park yaşam ofislerinde kliniği var ben dış doktorlu olarak sadece hastane seçtim medicananın odaları küçük geldi bana hem de doğum katı 6. kat ve asansör yoğunluğu çok inip çıkmak için bile bayağı bekliyorsun medicalparkta doğum yaptım ben çok memnun kaldım ebelerden özellikle ve odalar geniş bu çok önemliydi benim için sancı çekerken ki yürüyüşlerimi odada rahat rahat yapmak istedim
EEizm SimgeTuna Medicana nin odalarını görme imkanım olmadi hastanenin yeni ölmesinden ötürü odalar da iyidir diye düşünmüştüm. Medicalpark ta doğumda eş alınıyor mu peki?
SimgeTuna EEizm ben normal doğum yaptım eşim yanımdaydı ama sezaryen de almıyorlardı onlar da yine tekrar sorarsın ama pandemiden dolayı çoğu hastane ameliyathaneye almıyor sanırım
Elayfers SimgeTuna medicana dış doktor ile birlikte ne kadar verdiniz acaba bende orada doğum istiyorum da
EEizm SimgeTuna Pandemi de bitti artık almaya başlasalar iyi olacak. Teşekkür ederim cevaplarınız için 🌸
Bellacaio Benim medicana da Mustafa bey doktorum, fiyat bilgisi istedim 12.000 tl dediler doğuma ama soktor ayrıca para alıyor mu acaba? Hastaneye bağlı doktorlar almıyor diye biliyorum ama bilgisi olan var mı?
EEizm Bellacaio Hastanenin kendi doktoruysa almıyor. Yenidogan rutin testlerinin fiyatlarını sormuş muydunuz ?