Aslannnn Kizlar instagramda duyan duymuştur bu seti . Bende kullanmak için aldim ama bu ay doktorum da klomen verdi ikisini birden kullanmamda bi sakinca var mi acaba bilgisi olan var mi ??? Yağlar klomenin etkisini azaltirmi yoksa daha iyi mi olur kullanmam 😉😉🦋
ozlemkrts Aslannnn hamile kalmadan önce bende kullandım ama klomen kullanmadım ben inofolic kombi kullanmıştım doktoruna sor bence
Aslannnn ozlemkrts doktorum bisey demedi içeriğini adini falan soylemedik sadece bitkisel yag dedik kullanma dedi benimde cok inancim var bu yaği içince şifa bulacakmışım gibi hissediyorum o kadarda para verdim kullanmak istiyorum 😯😔
Aslannnn SenaElyakut keten tohumu saglikli yumurta gelişimi icin canim bu yaglari kullanip hamile kalan cok olmuş 😊
SenaElyakut ozlemkrts anladım bebek istiyorsunuz onun şçin kullanıcaksınız. Hayırlısı olur inşallah çocuğunuzu kucağınıza alırsınız
ahsen25 Aslannnn Mucize doğada dmi instgrmdn bende takip édyrm.. eger dediğin oysa çok kişi hamile kaldı hép pylşıolr bende déniycm inşa.
Aslannnn ahsen25 aynen canim onu diyorum bende basladim bugün ilacim bittikten sonra inşllah bende hayirli haberler veririm 😊😊😐
Nesliern Benim adet düzensizliğim vardı bu yağ sayesinde 5 ay gününde adet oldum 6.ayda hamile olduğumu öğrendim bence kullanmaya değer bitkisel sonuçta içtiğimiz ilaçlardan daha masum geliyor bana
Aslannnn Nesliern aynen öyle canim bakalim inşallah bu yaglar sayesinde bende hamilelik haberi veririm insallah
Ahsen1625 Marayyy Bnde bu yaglari kullndim cnm ilk ayda mujdeyi aldim 2 yildr olmuordu kesinlikle denemkte fayda var ilk ay olmazsa ikinci ay da denenmeli
Busse Bende zayıflamakta yardımcı olsun diye içtim ve 3ay sonra hamile kaldım daha önce denemiştik tutmamıştı böle bir etkisi olduğunu bilmiyordum Suan okuyunca sok oldum Suan 7+3🙏🏻🙏🏻 Allah sizede nasip etsin inş
Marayyy Ahsen1625 hangi yağları kullandınız tam olarak ben suya karıştırıp içemiyorum başka nasıl tüketebilirim midem almıyo
Busse Marayyy aynıAhsen1625 hanımın dediği gibi yaptım ben de için almıyor ama burun tıkıyordum bendd
Ahsen1625 Marayyy Elma sirkesi aspir yagi ve keten yohumu..elma ve aspir suya karstrlip keten tohumu sade ..
Ahsen1625 Marayyy Sorun isterseniz..ama icilmiyck gbi degil burnunu tika dik kafana yemk azina recel filan sur bn oyle yprk ictm
Marayyy Ahsen1625 nasıl yani ağzıma reçel sürüp öyle mi içeyim ben portakal suyuna karıştırıp içiyorum cünkü içemiyorum elimde değil