Sevgiveysi Slm kızlar maksat muhabbet olsun🤨😊 Görümce ve kaynana ve eşiniz erkek bebek mi kız bebek mi istiyor ve seviyor Edit eşim kız Anne erkek Gorumcede sanki erkek Kız erkek fark etmez önemli olan eli ayağı sağlığı düzgün olsun
Merve201119 Sevgiveysi iki oğlum olduğu için herkes kız bebek bekliyordu nitekimde öyle oldu tabi onlar istedigi için degil Rabbım nasip ettiği için ama eşime kalsa bunuda erkek bekliyordu
benimmdunyamm Sevgiveysi ben deliler gibi kız istiyordum eşim hiç fark etmez ilk çocuğumuz diyordu ama gönlünden erkek geçtiğini biliyorum erkek istiyordu sonuç 🤣kizzz anası kazandı iddiayı benim ailem hep kız istiyordu eşimin ailesinden kız erkek isteyen yoktu ama eşimin anneannesi görümcem falan bence senin kız diyordu tek kaynanam ve eşim erkek diye tahmin etmişti 🤣🤣🤣
Deletedmom_12 Sevgiveysi canım bilmiyorum herşey nasipp 11 haftaligiz yuzde 90 ı erkek diyor . Bizim için fark etmez anne baba sozu dinleyen allahtan korkan bir birey olsunda farketmez 🥲
Deletedmom_110 Sevgiveysi Eşim ile ben kız istiyorduk Rabbime şükürler olsun kız nasip etti❤️hani erkek olsa asla demezdim niye böyle oldu vs ama gönlümüzden geçen kızdı 🌼kaynana en başından beridir erkek olacak ben biliyorum erkek istiyorum vs diyordu kız olması ona büyük şok oldu😅
Sevgiveysi Merve201119 anlamadığım kız ne erkek ne yani ikiside senin canın kanın evladın benim esim kız istiyor anne ve ablaları erkek istiyor