sumeyraks Dün ayaklarım çok şişti aşırı sıcak ama bebek de önceki gibi hareket etmiyor 27 haftamdayim ama korkuyorum haftya kontrolum var beklemelimiyim
_akalin3 sumeyraks ilk gebeliğimde ayagım şişmişti ve idrarda bişeyin yukselmesındekorkmuşlardır bı acile gidin derim
ipekveatlas tansiyon kontrolü yapmalısın ödem tutmaya erken başlamışsın ama 27. hafta benim içinde felaketti hiç hissetmemiştim
BeyzaKrks Öncelikle çok geçmiş olsun sakin olun. Tansiyon ve şekerinize baktırın. Yürüyüş ve bol su için. İçiniz rahat etmesi için de bi doktora görünün.
sunset_momy Çok ayakta kalıp yorulduğum gün bende aynılarını yaşadım ayaklarım şişti bebeğimi hissedemedim ama sonra güzel bir duş alıp uzandım rahatladım hem ayak şişliğim indi hemde hissettim. Tok olmaya ve bol su içmeye de özen gösterin
sumeyraks sunset_momy benim dünden beri sis ve sıcak aşırı nefes alınmıyor yaşadığımız yerde sürekli yatıyorum evdeyim arada yürüyüşe cikiyorum ama sınırda şeker de çıkmıştı diyet yapıyorum birde surekli su ile insan çok korkuyor
sumeyraks sunset_momy eşim askeri personel Şırnak idildeyiz ama ailem Niğde’de oraya gecicem 15 güne insaallah
sunset_momy sumeyraks valla Şırnağı bilmem ama İstanbul’un nemi sıcağı terletmesi her yerden beter gibi geliyor