Kvrckmom Herkese merhaba bugün gece 3 te suyum geldi hala da geliyor ama hiç sancım yok ve sadece 1 cm açıklık var. Suyum bu kadar fazla geldiği için doktor şimdi suni başladı. Sizce etki eder mi ? Ne zaman etki eder ?
_akalin3 Kvrckmom ben almadım ama yanımda yatam bayan almıştı ortalama yanlış hatırlamıyorsam 1 saate akdar etki ediyordu
Hevooke Kvrckmom doğum şeklimiz hemen hemen aynı olmuş şimdiye etki etmiş olması lazım Allah yardımcınız olsun 🙏
dugmeannesi Kvrckmom hayırlı doğumlar olsun inşallah sagliklica kavuş bebeğine bende suni sancı aldım beş dakka içinde sancılarımi sıklaştırmaya başladı . 1 saat içinde de doğum oldu zaten
Kvrckmom Derya sanki iğneler batmaya başladı kasıklarıma 🤲 Rabbim herkese yardım etsin bize de inşallah
Kvrckmom Hevooke eevt başlamış nst de çıktı bende de 10 dakika da bir geliyor sancılar çok şükür kalp atisimiz da iyi
hunilimom Kvrckmom bana da bu saatlerde takılmıştı öğlen 3.40 da doğurmuştum sancılar yavaş yavaş gelir zaten
Serap26_ Hemen birden etki etmiyor zaten yavaş yavaş gelecek sancılarınız we birden sıkılaşmaya başlayacak rabbim kolaylık nasip etsin
Kvrckmom Ayy inşallah hepinizden Allah razı olsun rahatlattınız içimi @Serap26_ @dugmeannesi @hunilimom @FHKK
hunilimom Kvrckmom sancım olmasa bile sürekli gez sancın başlayınca geldigini hissettiğin de çömel nst dışında hiç yatma
dugmeannesi Kvrckmom ne demek kuzum hayırlı doğumlar olsun inşallah . Aşağıda bir arkadaş da yazmış açıklık olması için sancı her girdiğinde eğil kalk çömel tuvaltini yapar gibi . Zaten ebeler sana diycek ki kabız olduğunda tuvalette nasıl ikiniyorsan öyle ikin diycek. O şekil ikininca üç dört ikinmada gelir bebiş 😁😁
Kvrckmom Suni sancı o kadar çektikten sonra kısmet olmadı. Bebeğime kordon dolanmış bir türlü aşağı inmedi. Şimdi yeni yeni kendime geldiğim için yazıyorum. Çok şükür ki o da bende sağlıklıyız. Rabbim herkesi kolaylaştırsın. 🤲🤲