Behiye89 Didemfide 12 haftada yaptırmıştım. Döviz kurundan dolayı o dönemde 5000 tl civarı tuttu. 12 gğn içinde geldi. Tam kapsamlı olanı yaptırmıştım. Eurofins şirketinde. Eve gelip kan aldılar. Sonucu doktoruma ve bana mail attılar.
Deletedmom727272 Didemfide tüm firmalar 10+ haftalarda yapılır dolar ya da euro üzerinden ödeme alıyorlar Türm firmalar dahil :)) Biz 46 kromozoma baktırdık 375€ Fransa’ya gitti kan örneği. 10.gün sonuç geldi Sağlıkla gelsin sizinkide😌
mercimekmi haftada yaptırdım 10 gün sonra geldi dolar üzerinden ücret alınıyor tlye çevirince 5100 liraya detaylı paketini yaptırmıştım
Kurabiyemm Deletedmom727272 testi bilmediğim için soruyorum. Sadece 46 kromozoma mı bakılıyor. Yani tek gen hastalıkları vs. Çıkıyor mu normalde?
Amilya Didemfide Ben Özlem hn a yatırdım çokpozitif her sorduguma yardımcı oldu ve TL y le verdi fiyat İsterseniz özelden vereyim nosunu
Deletedmom727272 Kurabiyemm genelde iki paket sunuluyor sadece trizomi 13-18-21’e bakılanlar ki t21 down sendromu, bir de geniş paket dedikleri ki tüm kromozomu kapsayan testler (benim yukarıda bahsettiğim) var.. tercih tamamen size ait:)