88h99 Çin takvimine göre cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı acaba doğruluk oranı ne kadardır acaba ?
Merveofs Yaş hesaplama mevzusu var ya ben ona doğru bakıldı mı tuttuğuna inanıyorum yaa. Çevremde kim varsa hepsininki doğru çıktı benimki de dahil 😊
Merveofs 88h99 valla internette yaş hesaplama ve cinsiyet tablosu var ona bakıyordum. Bakmamız gerek çünkü yıllar için yaşa eklenecek sayı değişiyor falan🙄 Bir de tabloda bebeğin doğacağı aya bakılıyor, ben başlarda hamile kaldığım aya bakiyordum o yanlismis mesela
Tugba6336 Merveofs aa ben öyle biliyorum. Hangi ayda hamile kalırsan cinsiyet o olur diye. Öyle de planlarım bebeği. Ama tutmadım 😅
Merveofs Tugba6336 ben de öyle biliyordum ama önceden deneyimli olanlar bebeğin doğacağı aya bakılması gerektiğini söylemişti 😊
Merveofs Melek63 işte nasip meselesi bir yerde aslında 😊 benim hesapsız oldu da sonrasında bakınca cinsiyetle uyuştu
minisinannesi07 88h99 Çin,Rus,japon tüm takvimler erkek dedi,kan yenileme hesaplaması, kese, nub şekli vs duruşuna göre erkek dediler. Kızım olacak inşallah 🙏🏻 😂