gizemm26 Kızlar Eskişehir şehir hastanesinde perinatolojide Zafer hoca varmış ayrıntılı ultrason için araştırıyorum muayene için giden memnun olan var mı aranızda
Gulsum-crk26 gizemm26 iyi doktor diye biliyorum canım dogumlara vs de o karar veriyor bakıp hastanede ama ben sıra bulamadığım için gidememistim Alper yurdasipere gitmiştim :) sen randevu bulabilirsen git bence
Eliftzcn gizemm26 bende dr u hiç duymadım ama Alper Yurdasiper var ona gittim çok ilgiliydi hatta bebiş bi kaç yerini göstermeyince tekrar tekrar bakıyor çok memnun kaldım tavsiye ederim
-_Esra_- gizemm26 Muayene oldum detaylı ultrasonumu zafer bey yaptı çok memnun kaldım Kesinlikle gitmelisin.
Ysgl26 gizemm26 ben tıp fakültesinfe mete tanır hocaya gittim canım. Çok bilgili tecrübeli bi doktor bğtün ayrıntıları iyi ya da kötü olasılıkları herşeyi ince ince anlatıyor. Prof kendisi. Perinatoloji ana bilim başkanı sanırım
Rumeli gizemm26 ben özelde muayenesi olan ilknur hocaya gittim 600 verdim ama çok memnun kaldım resmen 1 saat muayene etti ne sorsam cevapladı
Bekleyenler Ysgl26 mete tanır İn asistanları kim biliyor musunuz Nasıl randevu alabilirim. Ben ağustosta detaylı ultrason yaptıracağım
gizemm26 Derya_55 Teşekkür ederim ne kadar sürdü muayene etmesi eşleri de alıyor mu odasına doktor yalnız mı giriyoruz
Citlenbik gizemm26 önceden arayın çünkü genel olarak herkes ona gidiyor randevuları dolu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
gizemm26 SbhtYlmz Ben acıbademde fiyat aldım normal doğum 8000 sezaryen 8250 epidural 9250 ama Haziran da fiyatlarda artış olacakmış