Merveangel Merhaba kızlar 32 günde 1 adet oluyorum bu ay 18 inde olmam gerekiyor 3 gün var sabah 6 da test yaptım negatifti 11 de idrarimi yapinca ince kıl seklinde kanama geldi açık renkte bu yasima kadar hic erken regl olmadım 3 gündür sağ kasığımda batma sizlama var bazen siddetli oluyor sürekli tuvalete gidiyorum normalde rengl olunca hemen devami gelirdi hiç basina böyle birsey gelen varmı
Ozge1008 Merveangel canım mevsimsel olarak kadınların hormonları değişebiliyor. Bazı aylarda geç bazı aylarda erken adet olunabiliyo. Muhtemelen birkaç gün içinde normal adetini olursun. Bana da öyle çok olmuştu. Azıcık geliyo birkaç gün sonra sökülüyodu
Merveangel Rengi açık kahverengi seklinde geldi bakalim hayirlisi olsun olsada olmasada yapicak birşey yok:)
Kuzucumveben Cankm senı üzmek istemiyormuşsun geçen ay benimde basıma geldı 3 4 gün önce kanama yaşadım ama daha sonra adet oldum kafana taktıgın için oluyor stresten
Merveangel Kuzucumveben seninki nasildi cnm benim sabah 1 damla kadar geldi suana kadar kac kez tuvalete gittim cok su ictim gelen yok sabah az agrim vardi sonra gecti senin lekelenmeden sonra hemen basladimi kanaman
Kuzucumveben Merveangel yok canım hemen başlamadı 2 3 gün sürdü sonra adet basladı nasıl umutlanmıştım nasıl üzüldüm anlatamam sende üzülme diye diyorum
Merveangel Kuzucumveben hayirlisi cnm işte bi umut oluyor insanda benimki tirnak ucu kadar küçük bi kandı peceteye geldi seninkidemi öyleydi 🙈