Mrysmg inanki o dikişlerle senin zerre kadar işin olmuyor. Bende ilk bir hafta boyunca hergun banyo yaptım banyo acayip rahatlatiyo çıkar çıkmaz yumuşak bir selpaga kremini koyup oraya sürdüm hiç bastırmadan dokunmak bile istemedim için gidiyodu orda bir dikiş olduğunu bilmek falan. Neyse bir hafta gerçekten hergun banyo yaparak temizlendim.buyuk WC cikiyodum selpakla silinip hemen banyoya girdim. Bir haftanin sonunda dedim aynadan bir bakayım orda ne var ne yok ilk iyileşen yer deliğe en yakın yer o kısımda hiç dikiş kalmamış dökülmüş o kadar sevindim ki ve 5. Gün mü neydi bebeğimi kontrole tek başıma kucagima alarak gittim . Karnına dayiyosun puseti bir şekilde ama sezeryan olsan kaç kat deri kesilcek o dikişler bir haftaya zaten düşmez kimsen yoksa bebeği nasıl alıp goturcen benim çok çevrem vardı da noldu o gün hickimse yoktu ya yurt dışı ya cenaze zırt birt hiç kimse yanımda olamadı tek kaldım. O yüzden korkularına asla yenik düşme .sağlıklı olan hangisiyse onu basaricam de. Valla o çocuk çıktı mı bir rahatliyosun ohhh ve diyosun . Bende ilk doğumda kafayı kesi atmalarina takmıştım çok korkuyorum beni kesecekler falan filan hep derlerdi korkma hissetmiyosun inanmazdım gerçekten de o kısım Allah’ın hikmeti bir uyusuyor senin acın sadece karninin içinde oluyo bebek kendini tekmeyle ittiği için canın yaniyo buna da sancı diyolar gelip durup tekrar geliyo alt tarafta ne olmuş ne bitmiş hiç baherin bile olmuyo en güzeli de o valla. 😄