Elisaaryam Kızlar merhaba 37+1 haftalık hamileyim bebeğim resmen vajinama öyle bir baskı yapıyor ki sürekli idrar var gibi hissediyorum ama tuvalete gittiğimde yok. 3 gün önce kafası doğum kanalındaydı ama şuan sanki tekmelerini aşağıda hissediyor gibiyim dönmüş olabilir mi 🥲
Tssemanur Elisaaryam bende surda bekleyeyim. Bende aynıyım çünkü 37+6 👶🤭 üstelik gece batmalrda oluyor bnde
Gamzeates Elisaaryam doğum kanalına girdi ise geri dönmez benim bebişte doğum pozisyonun da hıçkırığı kasıklar da hissediyorum oradan anlıyorum baş aşağı oldugunu bende de aşırı baskı vardı iki gün önce ama haftanız büyük kontrol edin siz de mutlaka 31+6 haftalığız biz de
Elisaaryam Aylin_16 kolları yukarda hissediyorum şimdi de belden kasıklarıma doğru aşırı bir adet sancısı başladı
Svmbstp Tssemanur bugün 38 olduk, her fefe bende öyleyim, dün kontrolüm vardı bebek hala baş aşağı pozisyonda ama gelmiyor 😂 büyük ihtimalle kolları ile yada bacakları ile bişeyler yapıyor içerde 😂 sırtını da dönmüştü yüzünü de göstermiyor öyle bekliyoruz 🫠
Aylin_16 Elisaaryam randevun yoksa bi acilden görün istersen nolur nolmaz sancın varsa sıkıntı olmasın
Elisaaryam Aylin_16 canım inan doktorlar öyle alışmış ki şikayetlerini bile dinlemiyorlar aynı sancı şikayetiyle gittim geçen gün nstde sancım cıktı bağırsak hassasiyetidir doğum değil dedi 🙃