acemimom1 Ya kaç saattir gecmiyo bı kaç dakika geciyo sonra yine aynı devam rahmimde böyle krampla kasılma arası nedir buu korkuyorum 31+1 bu arada
Deletedmom_110 acemimom1 kasılmalar bende de çok oluyor krampla birlikte ama sizinki daha çok bence Dr gitmekte fayda var burda bunun cevabını bulman pek mümkün değil
Aleynasvr Geçmeyen bir şeyse mutlaka gidin. Yalancı kasılma falan olsa geçerdi. Doktora gorunmeden olmaz
Aleynasvr acemimom1 doğum sancısı pozisyon değiştirmekle geçmez diye biliyorum canım ama tecrübem yok tabi. O zaman sen sancılarını düzenli mi git gide siddetleniyo mu onu takip et dk falan tut en iyisi. Bir de bebisin hareket ediyor mu ona. Yalancı kasılma muhtemelen
Anne1010 acemimom1 hemen bi ılık duşa gir canım ve kasılmaların ne kadar süredir devam ediyo kaç dakika da bi geliyo say.
NeseA Canım öncelikle sakin ol bende 28 haftadan beri kasılma sertleşme yaşıyorum şimdi 36+5 haftalik olduk 5 dakkada 6 kere kasılma oluyor bende altta baskı oluyor inşallah seninde normaldir dinlen bebeğinin hareketlerini takip et