Merve0671 Bende bütün acıyı ağrılarımın olacağına kendimi inandırarak girmeyi düşünüyorum yoksa paniğim tutarsa kötü olur herşey, tadını çıkarmak istiyorum aslında o anki korkumunda heyecanımında
g4mze Merve0671 gerçekten öyle yapın. Çünkü öyle. Ben acıyı ameliyatta yaşarım zannettim ama yanılmışım. Orda ağrı olduğu gibi direk müdahale ediyorlar çok rahat orası
mercimeksmomm g4mze öncelikle Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin 💐🙏🏻 Depend kullandınız mı yoksa normal pedlerden mi kullanıyorsunuz
MerveAktass g4mze Allah analı babali büyütsün canım saglikla inşallah 🤲🏻 Darısı bizlerin başına sağlıkla kavusalim hepimiz yavrularımıza inşallah 🤲🏻🥰
_tulayb26 g4mze okurken göz yaşlarım teker teker döküldü Rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah benimle beraber tüm hamişler böyle güzel şekilde alır bebeğini kucağına 😍 benim sorum şey olcak ameliyattan sonra korse taksan dikişlere zararı olur mu yani dayanılmayacak kadar fazla bi ağrı var mı bide sezaryenden sonra bir gece mi yattın hastanede bu ikisini cevaplarsan sevinirim 🥰
g4mze _tulayb26 ameliyattan hemen sonra değil ama 2 günü taktım. Doktorum takabilirsin dedi. 1 Haziran 8,30da ameliyat oldum 2 Haziran saat 12.30 da taburcu oldum. 1 gün kaldım. 🥰
Haticekosar g4mze bende bir sezeryan oldm ama herşey normal olarak gittm açıklık vardı suyum geldi normal doğum bekliyorduk bir anda bebeğin kalbi yavaslayinca sezeryana aldılar mecburen planlı değildi şuanda hamileyim ve 5gun kaldı 🙏korku merak heyecan mutluluk düşünce hepsi bir arada. Benim sezeryan hiç anlattığınz gibi olmadı belden iğne yaptılar ama bağıra bağıra ağlayarak sezeryan oldm bebeği gösterdiler açıdan bakamadm bile 😔dogumdn sonrada çok cektm 😔 o yüzden şimdi korkuyorum onu devlette olmustm bu özelde olacak ama inşallah iyi geçer bende o belden yapılan iğneden korkuyorum çünkü hiç hareket etmemen gerekiyor diğeri zor olduğu için bundada evham yapıyorm dua edin bana bol bol az kaldı gün sayıyorum 🙏
MihrimahVeAnnesiii Nebyaa Epidural Sezaryen de var spinal sezaryen de epidural anestezide ilaç omurilik etrafında bulunan zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zar geçilir ve içindeki sıvıya verilir. 127383
ozlemkrkmz g4mze Allah analı babalı sağlıkla büyütün inşallah okurken çok duygulandım 😍🥰 Temmuz gibi olcak benimde inşallah sezeryan olcak gibi çok korkuyordum belden iğne konusunda panik atağım var ama bi nebze de olsa rahatladım inşallah bizimkilerde sizinki gibi rahat geçer darısı bize inşallah sağlıkla kavuşalım 🙏🤲
g4mze Sultankygsz hayır beklemedim. Sıktıkça ucunu geliyordu. Tabi bebeğim emmeyi bilmiyordu ve benim meme ucum yoktu diye başta kaşıkla verdik sütü ama alıştı sonra hemen
Tansum g4mze yani panik olmam icin bi sebep oluyor mu yani sizde oldu mu ? Ben zaten şimdiden paniğim de orada düşünemiyorum ama hani sen duymuyorsun görmüyorsun hissetmiyorsun yani güzel yanı bu bence siz özelde yaptınız demi doğumu
haticerabia45 g4mze anladım canım o bastırma anı herkes diyor bir kaç saniye sıkıntı oluyormuş bulantı ağrı uyuşma falan yaşayanlar olmuş umarım herkesin sizin gibi kolay geçer
Cansu1- Aysekalkan peki ben niye ağladım diye kendimi sorgularken ağlayanları görünce rahatladım. 😂😂 sanki kendi çocuğumu doğurmuşum da hissetmişim gibi bir his yaşattı post bana 😂 @g4mze Allah analı babalı sağlıklı büyütsün kuzum 😍