2347 Yeni gebeyim yaklasik 3-4 haftalık ancak ara ara aşırı sırt ve kasık ağrısı yasiorm ama çoğunlukla bel ağrısı herkeste mi böyle acaba yardımcı olursanız sevinirim
simgekaya 2347 gayet normal bir durum adet olacagimiz zaman bile belde ağrı olabiliyor. Şimdi bebek rahme yerleştiği için aynı ağrıları yaşayacaksınız bir süre 💓 sağlıkla gelsin inşallah
edis22 2347 ben ilk 3 ay adet gorecekmisim gibi belim agriyordu. Her lavubaya girsigimde kan gorecegim gibi korkuyordum😬
superstar_00 2347 Evet ben çok yaşadım halen de yasıyorum rahim büyüyor rahmi tutan bağlar gerildiği için ağrı oluyor doktorum normal demişti.
Maviii3 simgekaya Belde ağrı, kasıkta batma, göğüs hassasiyeti, erken gebelik belirtisi bir çok kadın yaşar bunları. Adet belirtisi ile bire bir aynı oluyor. Ben 10. haftadayım hala kaşık ve bel ağrıları devam ediyor ara ara.
2347 Yaa bende korktm aynı adet olmadan önceki bel ağrısı gibi sanki belindeki kemikler kırılıo şanslıyım sanırım mide bulantm pek yk belki de daha erken ama bu ağrıları nasıl cozucez 🤔 haftaya ilk doktor randevusuna gdecegm
edis22 simgekaya ilk aylarda iste tam adet belirtileri oluyoe o yuzden korkma. Kontrolunde yinede dr’una soyle
Baharsss 2347 evet aynısını yaşıyorum ben 5+0 dahada yoğunlaşıyo sanırım ikiz olduğu için iki katını yaşıyorum git gide ağrının kemiklerime ve böbreklerime işlediğini hissediyorum çok acı 🥲