ebrudldlld Bugün doktorum bana progestan vardi ama nasıl kullanacağımı söylemedi . Eczanede söylemedi .internetten baktım 2 yolu var . Şimdi kullanmam lazım .Dr. Yazdım cvp gelmedi daha
Denizz_48 ebrudldlld Vajinadan ben günde 3 defa kullanıyorum erken doğum riski var 34+1 haftalık hamileyim hamileğimin başinda kullanmıştım
Limonzeytin Merve234 vajınadan alınırsa daha kısa sürede etki sağlar rahim kolau emer ilacı. Bide ağzdan içilıyo zaten 2 yolu var yani ağzdan içersen sersemlk uyku falan yapıyo.
Kuzucugunannesi Merve234 ben uzanıyorum ama lavaboya gidince afedersin kuzum minik minik beyaz geliyor demekki akmis oluyor bunu cuma kontrolum var doktoruma sorayim
yigitinannesiiiii ebrudldlld ağızdan alınıyor kuzum ama yan etkisi oluyor vajinal fitil olarak kullanmanı tavsiye ederim☺️ Kullandıktan sonra 1 saat felan kalkmamaya çalış lavaboya gittiğinde fazlası çıkıyor ama işe yaramadı diye düşünme faydasını görürsün
ebrudldlld Çok pişmanım sormadıgım için doktoruma ama herkes vajinadan diyor sabah akşam koyulacakmış
Merve234 Kuzucugunannesi evet akıyor illaki ama ne kadarı içinize ulasilirsa kâr. Benimde akıyor zaten fazlalığı dışarı atilirmis
Seymaylaylom Progestan kapsül ağızdan alındığında çok fazla yan etkisi oluyor çok sarsıyor o yüzden vajinal ovül olarak kullanımı tavsiye ediliyor ama doktorunuza sorun o nasıl yazmış reçeteye
helinaktas Doktor banada vajinal yolla almamı söyledi ben ağızdan alıyordum çok uyku yapıyordu sürekli uyuyordum
ebrudldlld Denizz_48 Deletedmom_12 ya ne oldu biliyor musun . Akşamdan agrım oldu hafifde lekelenme . Doktor yık tabi saat gece 22:00 . Ebe vardı baktı doktorumu aradı doktorum progestan vermiş ama ebe dediki birini makattan diğerini vajinadan filan bişeyler anlattı . Benimde ertesi gün randevum vardı reçeteyi almadım zaten . Gine’de doktorum progestan yaZdı almadığımı söylemiştim
ebrudldlld İnşlh işe yarar . 10 haftalığız düşük riski var dedi doktorum . Şimdi kullandım ama kızlar çok zor ya böyle sabah akşam nasıl kullanıcaz . 😢
Deletedmom_12 ebrudldlld kuzum makattan vajinaya rahime nasil gidermiş ki ondan sasirdim yani allah sifani versin
Umaynoyan E nabiz e e reçete nasıl kullanmanız gerekiyor yazar fakat bende kullanıyorum hamileliğin ilk gününden ağızdan alınınca biraz sersemlik yapıyor ben vajinadan alıyorum daha iyi …sabah akşam
_Sahra ebrudldlld canım progestan makattan alınacak bir hap değil ya ağızdan ya vajinadan kullanıcaksin ağızdan alınca yan etki yapabiliyor vajinadan daha hızlı kana karışıyor etki ediyor diyorlar bende kullanıyorum vajinadan fitil olarak.