Deletedmon00881 Lavinyaa8 her odaya gidecek kolilerin üzerine mutfak; çay bardakları, mutfak; tencereler, veya yatak odası;eşimin pantolonları vs. Olarak yazarsanız hem eşyaları bulması hemde taşıyan kişilerin kolileri nereye bırakması açısından kolay olur canım..
Guler123_ Lavinyaa8 durumunuz müsaitse sizin yerinize herşeyi en ince ayrıntısına kadar dolapları kendileri söküp toplayan ve gideceğiniz evde yerleştiren dolapları kendileri nakliyeciler var biz onlarla anlaştık mahsendeki eşyalar dahil zemin kat 1+1 den 3. Kat 2+1 asansörlü 3.500 e anlaştık ama aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar ne ben ne eşim elimizi dahi sürmedik sadece neyin nereye yerleşmesini istiyorsan onlara söylüyorsun onlar yerleştiriyorlar
enrrrrr Lavinyaa8 paketleme için streç öneririm. Tüm tabakları bardakları tek tek streçleyin. Kolide sallanıp kırılma olmuyor. Ben bu yöntemle sıfır kayıpla taşıdım eşyalarımı
_Koncuy_ Lavinyaa8 Kıyafet hurçları var ya elbiseler için olan onlardan varsa yazlıklarınızı aldığı kadar onlara koyabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım bir hurça ortalama 10 tane askı sığmıştı. Kışlıklar valizdeydi zaten hiç ellemedim. Bir de şöyle birşey işinizi kolaylaştırır kullanmadığınız kullanmayacağınız şeyleri elden çıkarın. Ben her.taşındığım zaman elerim işimi kolaylaştırır özellikle yerleştirirken. Kırılacak eşyaları temiz bir şekilde streçe sararsanız yerleştirirken yıkamanıza gerek kalmaz. Sıkı sarıldığında kırılma olmuyor öyle duydum kendimde taşıdım olmadı hiç
Hlytml Mümkün olduğu kadarıyla kartonların üzerine içeriğinde ne varsa yaz daha sonra yerleştirmek kolay oluyor.
Lavinyaa8 Guler123_ van dan ıspartaya gidecegiz ve 13 bin dediler kendimiz yaparsak 6 bin bizde kendimiz yapmayi tercih ettik
Guler123_ Lavinyaa8 hmm o zaman başka ama onun içinde çok dikkatli sarmak lazım eşyaları de peki o taşımacılardan 1 günlüğüne 2 eleman isteseniz evi sadece toplasinlar günlük ücreti neyse verseniz 13 bin vermektense en fazla 1000 tl verirsiniz daha iyi eğer ki hamileyseniz sizin için büyük bi yuk kalkmış olur üstünüzden hem onlar iyice sariyorlar kırılma falan olmaz 2 tane bayan biri mutfağı toplar diğeri de diğer odaları toplar size hazır eder sonra siz nasıl gitmek isterseniz öyle yaparsınız
Barlasinannesi Lavinyaa8 hiç o kadar uzağa taşınmadık ama en son taşındığımda kıyafetlere sarıp taşıdım çok güzel geldi hiç bişey kırılmadı