Kızlar merhaba hala başkası yaşıyor bende değilmişim gibi ama olsun , bekleyenler için umarım pozitiflik olur. Cati muayenesinde uygun olmadigi için sezeryan önerdiler çok üzülmüştüm . Dün sabah gittik hastaneye tüm aile gırgır şamata ta ki sedye gelene kadar beni ağlama tuttu hem korku hem mutluluk hepsi bı arada . Ameliyathaneye indirdiler bildiğiniz korkudan titriyordum . Bı velim arkadaşını ayarlamış sağolsun saçlarımı oksadi çok büyük destek verdi
Belden narkoz vurulunca ben çok korktum titremeye başladım . Sakinleştirici rica ettim hemen vurdular baya uyumuşum . Bebeğin doğdu gözünü aç dediler mis kokulu oğlumu kokladım öptüm . Sonra uyumaya devam ettim 😂😂 sarhoş gibi olmuştum açıkçası yukarı ciktigimda herkes beni bekliyordu . Hemen emzirdim acaba sütüm gelirmi korkum hiç olmadı ve inandığım içinde olduğunu düşünüyorum. 6 saat sonra kaldırmaya geldiler insanlar o kadar gerizakali ki bayildiklarini anlatmislardi çok rahat bı şekilde kalktım ve yürüdüm . Şimdi boyun ağrım var ama sıcak kompres yapıyoruz rahatlıyor. Herkese en az benim kadar ve daha fazla pozif kavusmalar diliyorum 😍😍💙