Tucicup Tugbannebebek şimdiden sağlıklarla gelsin bebeklerimiz :) benim mecburi sezeryan genel anestezi ile 38+3 evde bir tane daha var onu bırakmak korkutuyor bu sefer :(((
Serapp14 Deryatusem bende muayeneye girmeden hastanede temizleneyim dedim sildim baktım çok az kan gelmiş sizce bu nişan mı
Tugbannebebek Tucicup Tucicup size de hayırlı doğumlar diliyorum, sağ salim kucağınıza alın. Benim de geçen yıl miyom ameliyatım vardı, ondan seseryan ama belden aşağısı uyuşcak, epidural dedi dr. İlk çocuk benim. 🥰
Smymn ipek9 1 hafta 10 gun önce alıyorlar . kasılmaların çok benim bebek asagida ve biraz da minik kaldi disarida daha iyi büyür dedi doktor
NrcnGltkn gulocan12 Allah nasıp ederse normal olsun istiyorum bende ama zaman neyi gösterir bilemem en sağlıklısı nasılsa öyle olsun biliyorsunz bebeğin gelişini biz secemiyoriz o nasıl gelmek isterse artık 🙈
Neslihangzll Feyzaerturk Anladım. Çok Geçmiş Olsun Rabbim Şifa Versin. Bende Sancım Olduğu İçin Yatırıldım. 3 Gün Yatırdılar. Ciğer Geliştirme İğneleri Serumlarla Filan Tedavi Ettiler Gönderdiler 😌