Merhabalar Bende bebegimde gürültülü kaka , emme reddi , derisinde pul pul dökülme sonra isilik tarzı sivilce gibi kabarcıklarla 1.5 ay boyunca farklı farklı doktor gezerek sorunu bulmaya çalıştım. Bi doktor laktoz intoleransi olabilir . Sutteki laktoz onu rahatsız ediyor olabilir dedi . Verdiği laktoz damlası ise yapamayınca alerji olabilir diye Cocuk alerji uzmanına yönlendirdi . Diyey yapmaya başladım cunku bebegimin deri testinde alerji çıkmıyordu ama tüm bulgular alerjisi gösteriyordu. Doktor çoklu besin alerjisi olabilir dedi . Et tavuk süt ve urunleri susam yumurta domates , bütün kuruyemisleri ve paketli o her gıdayı yasakladı. Sadece sebze ve makarna yiyerek emzirdim . O şekilde bebegimin şikayetleri gecti . Sonra ek gidaya geçtiğinde bebegimde diyet yapti . Suan 16 aylik 2 aydır alerjimiz yok. Bizde 14 ay sürdü :) Bir çocuk alerji uzmanına danışmanızi tavsiye ederim . Alerjisi varsa ve siz alerjisi olan ürünleri tuketiyorsaniz emzirdiginizde karnına yumruk yemiş gibi acı hissediyorlarmis :'( o yuzden buna öncelik vermenizi öneririm. Cok gecmis olsun . Gule gule buyütün