Mervedez159 Arkadaşlar 22+5 haftalık hamileyim bugün belim boşluklarım karnım falan çok ağrıyo kötü bişey olurmu iki üç gündür çok temizlik yaptım ondan kaynaklı falanmıdır acaba
Eliferimm Mervedez159 Bende 22+1 im karnım ağrıyor belim ağrıyor bir haftadır gece rahat yatamıyorum bugün gittim doktora 478 gram olmuş bebeğim, sanırım büyüdükçe bu problemler olucak 🙄
SeherMercimek Kendini yorduğundan olabilir. Dikkatli olmakta yarar var yatıp dinlen mutlaka. Ayakların yüksekte olsun biraz dinlenirsin.
Deletedmon00881 Mervedez159 dinlen canım ama kendini bu kadar yorma artık bebek ağırlaşmaya başlıyor, bel ve kasık kemiklerin hassas oluyor..
Mervedez159 Eliferimm Eliferimm zaten doktor normal dedi kasık ağrısına ama bugün belim falan cok ağırıyo ondan korktum
Eliferimm Mervedez159 Belki arkadaşlıklarından dediği gibi kendinizi yorduğunuz için olabilir, bir kaç gün dinlenin
Suleakblt Mervedez159 normaldir çok iş yapınca oluyo ben iş yapmasam bile belimde hep ağrı var hele ki düz yattığım zaman dönerken veya kalkarken sanki belim kesiliyo