Nesliern Kızlar 6+1haftalığım bugun acık kahve kıl kadar ince bi renk gördüm wc ye girdiğimde agrım yada başka belirti yok biraz tedirgin oldum sizce düşük olabilirmi yoksa yerleşme kanaması fln olabilirmi dün doktordaydım herşey normal dedi kanama fln görmedi 🤔
Sevdagkm Nesliern canim korkma hemen telas yapma normal kahve rengi diyosun eger kirmizi kanaman olursa ve cok olursa hemwn doktora got ayaklarini yuksek biyerw uzat biraz o sekil dinlen
OgretmenEva Öncelikle hayırlı olsun. Yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek ama her ihtimale karşı doktora gidin derim
Sevdagkm 18 haftaligim kahve rengi benimde lekelenmelerim oldu ama abarti derece de deyil kasiklarda agrim falan cok oluyodu bunlari normal buldu doktorum kanaman yoksa korkma dedi banada
Nesliern Sevdagkm gerçekten teşekkür ederim rahatlattınız beni evet cok acık kahveydi ve ufacık ama işte sormak rahatlamak istiyor insan saolun 🙏
Ecearya Merhaba herkese 8+5 teyim geçen aksam karın ağrısı yaşadım ve idrarımı yaptıktan sonra klozette tırnak ucundan biraz büyük kanama gördüm hemen doktora gittik ve yüzde 25 düşük riskin var dedi doktor progestan a başladım sabahar akşam içiyorum ama sizce korkulacak kadar büyük bir kanama mi doktorum beni çok korkuttu endiselenmeli miyim ? Şimdiden teşekkür ederim.