Haticegurdag Arkadaşlar bebek isminin anlamını taşırmış, Çınar isimli çocuklar aşırı yaramaz oluyor diyorlar ama var mı bunu yaşayan anneler
Bebisiannesi Haticegurdag tecrübem yok ama bende hep öyle duyduğum İçin oğluma tercih etmedim☺️Yoksa çok hoş bir isim
Deletedmom73711 Haticegurdag Çevremde çocuğunun ismi Çınar olan 3 kişi var, aşırı yakın değiliz çocuklar evde nasıl bilmiyorum ama kalabalıkta oldukça sakin, sosyal, saygılı çocuklar MaşAllah
Mavisperi Haticegurdag oğlum 9 yaşında ismi ÇİNAR kıpır kıpır bir çocuk evde öyle ama vurdu kırdı olayı asla olmadı okulda çok fazlasıyla efendidir hiç öyle şımarık bir çocukta değil öğretmeni bugün çok saygılı efendi olduğunu falan söyledi tanıdığım hic bir çınar da yaramaz değil şahsen
Rmys112 Güçlü dayanıklı anlamı aslında ama neden şımarık oluyorlarmış ki, bende Çınar koymayı düşünüyordum ama maalesef başka isim arayışına girdim ☹️
Ozlemmm59 Haticegurdag Çınar isminde öğrencim var sınıfın en çenesi düşük öğrencisi😅 Aynı zamanda sosyal zekası yüksek ve sevecen bir çocuk☺️Ben de isimlerin çocukların davranışlarını yansıttığını düşünüyorum🤔
desertrain Haticegurdag benim oğlumun adı hareketli ama şımarık değil şuan 5 yaşında bazı gençlerden akıllı olduğu düşünüyorum çok düşünceli merhametli duygusal esprili beni de çok seviyor gözümün içine bakıyor bide tembel isimle alakası var mı bilmiyorum ama 🥰🥰🥰