Feyzaerturk 25+5 haftalığız bugün sabahtan beri çok minik bir iki hareket hissettim belimin sol tarafında ağrı var hafifte bi burun kanamam oldu ilk gebeliğim o yüzden korkmaya başladım ciddi bir şey olabilir mi ??
Irem88- Feyzaerturk burun kanaması ilk iki ay haftada 2 3 gün bende yaşadım tansiyon da sıkıntınız yoksa kanama gebelik döneminde olabiliyor dedi doktorum onun dışında benimde 24 haftalık gebeliğim bebişim sağolsun bazen günde 2 3 kıpırtı yapıyor bende baya strese giriyorum ama sanırım normal🤷♀️Hiç hissetmemek sıkıntı Allah korusun
Irem88- Feyzaerturk şöyle söylüyeyim benim burnum baya şarıl şarıl kanıyordu uykuda filan ıslaklık ve kan midemi bulandırdığı için uyanıyordum
ipekveatlas benim hep burnum kanadı, burnumun ici kanlı kanlıydı sürekli hamileliğim boyunca bunun hareketlerle bi alakası yok. hareketler içinde bu haftalarda yeni yeni düzene giriyo bi iki kere hissettiysen normal ama için rahat etmicekse doktora git
Feyzaerturk ipekveatlas Benim teyzem iki hafta önce burun kanaması ardından bebeğini kaybetti 23 haftalıkken psikolojik olarak onunda korkusu var
ipekveatlas Feyzaerturk aa başınız sağolsun aklına getirme öyle şeuler dediğim gibi benim burnumun içi hep kanlıydı
Irem88- Feyzaerturk aaa ciddi misin ilk defa böyle bişey duydum daha önceden duydaydım bende telaşlanırdım ama içiniz rahat olsun inşallah hiçbir sıkıntı yoktur doktorum bu durumu çok normal karşılamıştı yinede kafanız rahat etmiyecekse acile gidip bi bakın bebişe
Feyzaerturk ipekveatlas Hastaneye geldim ve nstye bağladılar alttan muayene ettiler nstde sancım çıktı serum taktılar ama neden ne oluyo bilmiyorum