Snmdrm Meraba hamilelik dönemi için hangi güneş kremlerini kullandınız acaba ? Celenes duydum ben ama praben ıcerılmıyor die solendı kullanan varmı aranızda yada hangi güneş kremlerni kullanıyormusunuz bana yardımcı olurmusunuz acaba
Mucizeminnos Snmdrm solante pregna hamileler için özel güneş kremi var onu kullanıyorum ama temiz içerikli güneş kremleri de var tabi 🌸
[silindi] Snmdrm paraben içermemesi yeterli değil kimyasal filtreler de hamilelikte önerilmiyor. Mineral filtreli ürünler seçmelisiniz ya da en kolayı bebeklere uygun ürünlerden kullanın
Snmdrm Sonaypin biraz pahli gelıyor acıkcası daha uygun bakıyorum ama yüz ve vucut ıcın kullanılabılıyormu
Snmdrm Mucizeminnos o biraz pahli acıkcası ondan başka önerebıldığınız varmı die celenes paraben ıcermıyor dediler bırazdaha ucuz geldi ama hamileler kulanıyor die gormedim hiç sinoz duydum bide ama
Mucizeminnos Snmdrm prema ve onun anneliği diye bi sayfa var instagramda temiz içerikli herşeyi paylaşıyo güneş kremleri de var isterseniz ordan bakın en azından uygun geleni alırsınız sinozun içeriği temiz değil diye biliyorum hamilelik öncesinde kullanıyodum hamilelikten sonra araştırınca kullanmadım🌸
Sonaypin Snmdrm ben geçen yıl almıştım daha uygundu muhtemelen. Ama güvenilir olmayan bir ürünü almaya da cesaret edemezdim. Yediğimize, ilacımıza ne kadar dikkat ediyorsak vücudumuza sürdüğümüz de emilip bebeğe etkide bulunabiliyor sonuçta