iremmtysz Larakaya https://ty.gl/5vyaso8oe6 Aldığım takım bu isterseniz satıcının diger modellerinede bakabilirsiniz 70×110 park beşiğe tam oluyor
Limonzeytin Larakaya benımde sizin ölçülerde yatak hepsi buradadan aldım yorganıda dahil 220 tl di indirime girmşti. Güzel beğendm ben
Ruveyda_baskapan Larakaya bana bugün teyzem dikti bulamadım çünkü , 3 takım diktirdim , yapabilen varsa etrafında yaptır derim
annesinin_beybisi Eslem_1 evet uyku seti olarak bakmalisin😃 kılıfları sonra değiştirebilirsin sıkılınca veya eskiyince ama uyku setinde o şansın yok bir bütün olduğu için yorganla
Aloneanqel Larakaya manifaturacıya gidiyorsun , kumaş beğeniyorsun ölçü veriyorsun 1-2 güne alıyorsun canım. Ben lastikli diktirdim kızıma alt çarşafı kaymasın diye. Çarşaf yastık kılıfı ve yorgan kılıfı diktirmiştim 🙃🙃
pennylane Larakaya yorgan kılıfı alınacak mı? yorgan veya örtü kullanmayın diyolar boğulma tehlikesine karşı. uyku tulumu öneriyolar. ilk etapta beşiğe uygun çarşaf yeterli sanırım . öyle uyku setleri nevresimler falan ne biliyim gereksiz geliyor.