Larakaya Park yatak almıştım bebeğime ona Uygun nevresim takımi bulamıyorum ölçüsü 70×110 nerden temin edebilirim
Hande1nur Larakaya benimkide aynı ölçü bulamadım bu ölçülerde istediğim gibi nevresim takimi,bende diktirdim
mrs_elisah Larakaya ölçüler standart değil mi 100150 olarak biliyorum ölçüleri. Ben hem siktirsin hemde satın aldım ikisi de tam olarak aynı ölçüde ve park beşiğim 70110 Torganda özdilek ten aldım tam oldu
kuzeymomsss Larakaya bebek nevresim takımları oluyor ki. Ben bime gelen nevresim takımını aldım gayet güzel oluyor. Benimde park yatak 70*110
Hande1nur Larakaya 300 e diktirdim ben,tanıdığım birine,istediğin kumaşı dikiyor bak sayfasının adını yazayim bir bak konuş istersen,benide söyleyebilirsin:))) insta hesap:dilekceyizevii
Eslem_1 kuzeymomsss onda yastık yorgan vs yok sadece kılıf şeklinde değil mi? Ben de gördüm de almadım içini de doldurmak gerek neticede
mrs_elisah Larakaya zaten çarşaf biraz büyük olması gerekiyor alta girecek diye. Nevresim de standart yorgan ölçüsünde. Siz özel yaptırsanız bile bu sefer yorgan Bulamazsını. Gidip bide yorgan yaptırmak zorunda kalırsınız. Bebek nevresim takımı standarttır ölçüsü
annesinin_beybisi Eslem_1 evet sadece kılıf. zaten diger türlü nevresim takımı değil uyku seti oluyor . ben nevresim seti aldim ektra yastık yorgan ve lastikli çarşaf aldım
annesinin_beybisi Larakaya ben daha besigi almadan nevresimi almıştım tam oldu park yatağa. şoktan veya 101 den almıştım
Ezgiduru Larakaya beşik ölçüleri standart olması gerekiyor LCW da falan var ben ordan almıştım unicornlu bı nevresim takımı
Larakaya Ezgiduru https://imgyukle.com/i/VViW1 beşiğim bu canım ölçüsü 70×130 yazıyorum 100×150 beşiğime olurmu?