Harika178 Canım anneler merhaba adetim 7 gün gecikti, 4.gün gecikmesinde kan verdim test negatif cıktı ama halaha adet olamadım 3 gün önceki kan sonucuma göre de hamilelik gözükmüyor
Deletedmom_85 Harika178 10 gün gecikme de yapmayı dene bi tekrardan canım. İnşallah vardır 🙏 daha önce hiç böyle Bir şey başına gelmiş miydi?
Nsrn1 Harika178 hormonal bir sorununuz veya pcos tanınız yoksa veya bilinen başka bir hastalığınız yoksa gecikmenin sebebi yalnızca gebelik olmayabilir. Stres, yeme düzeni, kullanılan ilaçlar, viral enfeksiyon geçirmek gecikmeye sebep olabilir.
Dryunl Harika178 canım kistte olmuş olabilir o yüzden adet olmuyor da olabilirsin doktora görünsen daha iyi olur 👌🏻
Harika178 Deletedmom_85 ilk zaman yaptığımda 7. Gün gecmişti hamile olduğumu öğrendim ama bu sefer gecikmemin farkında olup 4. Günde kan verdim bakalım 3 gün daha bekliyeyim 🥹
Kubra1235 Harika178 benimde 5 gün gecikmisti ama süt hormonlarim fazlaymış o yüzden gecikme yapıyormuş vücut hamile gibi davranmiyormus belki başka birşey vardır ama yinede ümidinizi kesmeyin :))