Halimee1634 9+4teyim bugün muayenem vardı.ense kalınlığı biraz fazla dedi ama kesin değil o gördüğüm amniyon sıvısı da olabilir dedi ama moralim bozuldu.9.haftda yapılan bu ölçüm doğru mudur sizce
Mysaa Halimee1634 12 . Haftada yapılıyor ense kalınlıgı doktorundaki acele neydi acaba önden seni pskolojk olarak cökertip başka testlere yönlendirme cabası sanırım
nurnur13 Halimee1634 12-14.haftaya kadar bekle, sıkıntı çıkarsa başka doktora da göster bu pek güven vermiyor gibi
Halimee1634 Mysaa sanırım öyle bana şey dedi iki hafta sonra gel tekrar genetik test yapalım hala sıkıntı varsa
Mysaa Halimee1634 bak biliyprum ya 😀😀 doktorunu değiş canım sana tavsiyem cunku önce para değil sağlık gelir
Halimee1634 Deletedmom83940 evet bende öyle biliyodum baya erken yaptı emin olamadım sonuç kesin çıkar mı diye de korkmuyor degilm
Halimee1634 Mysaa tabiki keşke bulunduğum şehirde gerçekten işini hakkıyla yapan birine rastlasam ama yok :/
Deletedmom83940 Halimee1634 kendini sıkma boşuna canım doktorunu değiştir erken daha zaten başka doktorla devam etsen de olur 😊
Hapyymami55 Halimee1634 dokuzunncu haftada bebeğin kafasi ile vücut bütünlüğü bir zaten olcemez saçma çocuk zaten şekil almamış doğru düzgün fazla takma kafana hatta doktorunu değiş
Mysaa Halimee1634 canım öyle ama bu testlerden doktorlar da komisyon alıyor sana deseki 12 haftada ikili test yapılıyor ama bu böyle böyle birde genetik test var oda ücretli söyle söyle karar senin dese okey sana 9. Haftadan ne ense kalınlıgı söylüyor zaten o bebek daha ne kadarcık mantıksız yani .
Halimee1634 Mysaa doğru diyosunuz.ama insanın aklına takılıyor işte.bosuna moralimi bozdu. İnşallah böyle bişey yoktur ya
1Ada1 Halimee1634 biraz erken gibi ama bilemedim bende seninle aynıyım en son kontrolde doktor bebeğin kol bacaklarını gösterirken sadece burdan enge kalınlığını ölçecek daha diye bilgi verdi
Halimee1634 1Ada1 benimki direk ölçtu ve kalın dedi 2 hafta sonra boyleyse genetik test yaparız dedi :/
Mysaa Halimee1634 yoktur yoktur içini ferah tut o manyak doktorun yenisini bul daha fazla felaket senaryoları yazmadan
Deletedmom7373700 Halimee1634 bazen 12 Haftada bile net göremiyor doktorlar emin olamıyor. 9 haftalık çocuğun ense kalınlığına nasıl bakmış ya. Başka doktora gidin bence. Boşa canınızı şıkmış. Acelesi neymiş acaba. Haftası gelince yaptırın ikili testinizi