_Minikbaby26_ Kızlar ben kan ilaci decavit troid ilacı ve d3 damla kullanıyorum herkez ne kadar fazla ilac iciyorsun diyor
Mysaa _Minikbaby26_ ben ferrum fort kullanıyorum sadece doğuma kadar bunu kullanırsın demişti doktorum hatta doğumdan sonra da
Melikeex _Minikbaby26_ bende decavit d3 damla kan ilacı troıt ilacı bıde iltihap ve mantar ıcın iki ayrı ılac daha 🤦
Melikeex _Minikbaby26_ valla al benden de o kadar bacım ınsallah dogduktan sonra kullanmayız bısey hayatım boyunca hıc ılac kullanmadım sımdı bu kadar cok olunca sersem etti beni
Deletedmom727271 İlk hamileliğim de 3 tane kullandım. İkinci de maşallah d vitamini, kan ilacı, decavit, troid ilacı, kan sulandırıcı, magnezyum kullandım 😅
gozdebaybars Tiroid ilacı ,şeker hapı (günde 2 tane) , kan hapı, rennie şurup, magnezyum, basur kremi 😫
Melekzx Mysaa iyi de o kullandığın bildiğim kadarıyla demir ilacı ama onun yanında senin kan hapı kullanman lazım. Benim doktorum vitamin hiç yazmadı. 18.haftada sağlık ocağı test yaptı kan depolarım boş denecek kadar az kalmış. Başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim