Ezgin_ylcnk63 Arkadaşlar 28+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim bana dedi bebeğin kordonu boynuna dolamış nasıl yapabilirim bi bilginiz var mı acil lütfen
Hapyymami55 Ezgin_ylcnk63 sen bir şey yapamazsın kontrol altında olur sun bu kadar her muayenede bakarlar kendini çok yorma sırt üstü yatma bebeğin hareketlerini kontrol et
Derya Ezgin_ylcnk63 Kordon kaygan olduğu için sakın korkma bebek kendi kendine kordondan kurtulabilir ama kurtulamazsa bile endişe etme genelde bu durumda sezeryana yönlendiriyorlar
ikramomm Ezgin_ylcnk63 şuan daha yeti var tekrar açabilir ileri ki haftalarda tehlikeli oluyor diye biliyorum o yüzden paniklemeyin doktorunuz da kötü bir şey demediyse 😊
Mores Ezgin_ylcnk63 Sıkıntılı bir durum yok endişelenmeyin. Aksi bir durum olsa doktorunuz zaten size söyleyecektir 🌸 Haftadan 40+6 ya kadar 1 tur dolanmış kordonla yolumuza devam ettik. Normal doğum yaptım hiç sıkıntı olmadı bebeğim küveze girmedi, gelişim geriliği olmadı.
BMelek Ezgin_ylcnk63 uc saate bir hareketini hissetmem gerektigini soylemisti doktorum bana yapabileceginiz birsey yok benimde bir kez dolamisti sonra kendisi cikartmis uc hafta sonra tekrar doladi haftada bir kontrole gidiyordum