Melikekumru15 Bugun Çatı muayene sonrası kahverengimsi leke geldi 2 kez 3cüde biraz topak nişan gibi geldi sizce nişan mıdır bu şuan agrım yok adet ağrısı gibi agrı var hafif böyle olanlar oldumu çatı muayene sonrası yazınız lütfen hastaneye gitmelimiyim sizce
Kayzervilhem Melikekumru15 bazen doktorlar çatı muayenesinde doğumu başlatıyor diyorlar. Benim görümcem öyle olmuştu çatı muayenesine gitti ertesi gün doğum yaptı
Sgnn Melikekumru15 çatı muayenesinden sonra oluyor canım adet kanı gibi olmadığı sürece sorun olmuyor. Nişan koyu balgam gibi kilot emmiyor.
Irem88- Melikekumru15 maşallah zaten son ayınızdasınız son haftalardaymışsınız maşallah korkmayın çatı muayenesinde nişan geldikten sonra doktora gitmenize gerek yok eğer sancınız yoksa bebeği hissediyorsanız bekleyin genellikle nişandan 5 gün 1 hafta sonra doğum oluyor benim öyle oldu ama suyunuz gelirse hemen gidin suyun gelmesi takip gerektiriyor.Sağlılı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Melikekumru15 Kayzervilhem bende bunu duyduğum için acaba öylemi olcakki diyorum normal doğum istiyorum birde inşallah hayırlısı
Derya Melikekumru15 Canım çatı muayenesinden sonra birkaç damla kahverengi leke ya da kan gelmesi çok normal nişan daha sümüksü vıcık oluyor
Aleynasvr Derya aa bende bugün cati muayenesi oldum ağrım var hala ve benim kanama biraz fazla oldu bir de dediğiniz gibi koyu sümüksü de oldu nisanim mi geldi ki acaba yani şimdi çok tereddüte kaldım bilmemek ne kötü 😀
Melikekumru15 Irem88- suyun gelmesi nasıl anlaşılıyor ben sürekli takipteyim ama ilk doğumum olucak bilmiyorum da öyle
Irem88- Melikekumru15 fark edilmiyecek gibi değil baya boşalıyor😅ikinci hamileliğimde hem nişan hem suyum geldi nişan gelince doktor bi sıkıntı yoksabekliyelim dedi bir hafta sonrada akşam ayağa kalktım fuşş diye boşaldı bacaklarım kıyafetlerim ıslandı hemen hastaneye gittik 6 saat sonra doğum oldu
Melikekumru15 Irem88- iyi ozaman 😅😅 anlaşılacak gibi ise iyi 😌 sureklı bakıyorum acaba suyummu çişimmi diye cok stresli dönemler ya son haftalar