Kızlar merhaba bu gün detaylı ultrasona girdim doktor bebeğin Kalp kapakçığında parlaklık olduğunu söyledi bebek sırtını döndüğü için net göremedi bir hafta sonraya yeniden gün verdi nedir bu daha önce duydunu mu
Kalp kapakçığında parlaklık??
Busrabens tek başına anlam ifade etmediğini biliyorum zamanla da kayboluyor saniriim
benimmdunyamm doktor kendi o kadar telaş yaptı ki defalarca baktı kalbine korktum ister istemez
Busrabens telaş yapmamıştır emin olmak istemiştir canım
Busrabens bizde de vardı kızım bir aylık oldu şükür hiçbir sorun yok internette yazan saçma şeyleri ve doktorun abartilsrini kesinlikle dinlemeyin ben zamanında çok üzülmüştüm
heleninannesi06 yarın sonuçları kendi doktoruma gidicem bakalım inşallah bi sorun olmaz
Busrabens Sızı cok ıyı anlıyorum 2 aydır nasıl gezdım bılmıyorum 15. Haftadan berı sureklı bnada aynı şeyı soyluyorlrdı hatta eko cektırmemı onerdıler 3 gun once detaylıya gırdım cok şükür başka bı sorunu yokmıs o parlaklıkta tek basına bı anlam ıfade etmz dedı dr ıcım cok rahatldı bosuna stres ypmısım dedım☺️Szde hıc korkmayın bsy olmaz Allhın ıznıyle
Busrabens olmaz hiç sanmıyorum canınızı hiç sıkmayın ❤️
Busrabens şuan bende 23 haftalık gebeyim ayrıntılıda kalbin sol tarafında parlaklık görüldü sonradan geçiyor dediler tek başına olan bir bulguysa sorun olmuyormus ama yinede en kısa zamanda perinatolojiye gözükeceğim