Ezgi1990 Kızlar merhaba tüp bebek tedavisindeyim ve CETROTİDE iğne arıyorum yer İstanbul. Elinde olan var mı ?? Varsa nolur yazın ürün depolar da yok tedavim yarım kalıcak
Bebekdelisi Ezgi1990 bu iğne buzluk sebzesinde yada yumurta bölümünde saklandığı için elde kalan yoktur cnm ecz tek tek sor ben ole bulmuştum
Smk Ezgi1990 canım o igne elde kalmaz buzdolabında tutuluyor zaten 2 3 tane maksimum kullanılıyor tek dozluk oldugundan gonalf gibi falan fazlası olmaz yani benim öyle oldu soguk oldugundan baska yerden kargolanması zor oradan temin etmelisin ya da doktoruna soyle muadil kullanır.
Byrvo Ezgi1990 bulundugunuz bolgenin ezcacilar odasini arayıp hangi eczanede olduğunu söylüyorlar insallah bulursunuz
Ezgi1990 Bebekdelisi sordum ama maalesef yok. Firmasını aradım temöuzdan önce çıkmaz dediler belki yemi tedavi yaptırmış elinde fazladan kalmıs birisi vardır diye yazdım 😭😭
Bebekdelisi Ezgi1990 4 kullandım bende ama yumurtalar cokmu büyüdü sızın yada önden gideniniz cokmu 7 tane cok fazla ama oyle ise önceden başlamıştır kullanmaya normal muadilleri vardır mutlaka
Smk Ezgi1990 hımm canım onu bilemiyorm yumurta rezervin cokmu ondan yazılmıs olabilir buyuyen yumurtab coksa bulabilmen zor olur
h61 Merhaba canım Bağdat caddesinde ıhlamur Eczanesi var ben ordan aldım ellerinde vardı arayıp öğrenebilirsin
Tupbebekile Raporlamı alıyorsunuz raporsuzsa bulmak daha kolay oluyor Ümraniye büyük eczaneye bakın yada gümüşsuyundaki Günay Dı sanırım oraya bakın. Bulamazsanız yazın buraki eczanelere sorayım