Senaaydin Merhaba kızlar 15+5 hamileyim dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendikk ultrasyonda pipi diye bi çıkıntı gördük hatta doktorum resimledi ama emin olamıyorum kesin erkek denilip detaylı da kız çıkan oldumu hemen bişey almak istemiyorum detaylıyı bekliyim diyoruuum ☺️
Deryaq Senaaydin canım ben anlıyorum az biraz ultrasyon resminden istersen instagramdan yolla bakayım bi ama doktor dA yanılmaz diye düşünüyorum
Senaaydin Deryaq valla nette çok okudum yanılanlar çok oluyor ondan emin olamadım detaylıdan sonra ancak emin olurum sanırıım😄 resmi şuan Yanımda değil canım
Haticesln Benimde aynı 15+5 de erkek denildi senin gibi kafam karışıktı detaylı bekledim hep iki gün önce detaylıca girdim orda da oğlun olacak dediler 😊 sağ salim dogsunlar inşallah
Senaaydin Haticesln emin olamıyorum Allah sağlıklısını versin tabiki ama herkesin içinden bişey geçer ya benim kız geçiyor du niyeyse detaylıdan sonra net olur herhalde nette felanda da çok okudum yanılmalar çok oluyormuş bilemedim 🤷♀️
Haticesln Senaaydin aslında anne hisseder ben hep erkek hissettim öyle de oldu yanılma payı olabilir evet o yüzden detaylıyı bekle canım ☺
Tusem Ben detaylıda sıra bekliyordum.önumdeki giren hamile bayanın kız çıkmış detaylıda ama hep erkek demişler. O an çok mutluydu güle güle agladı annesıne anlatarak. Kız olsun erkek olsun onlar sağlıgıyla gelsin bize. Ama erkek diyip kız çıkan da yuzde bes kişi falandır heralde😌