Bfduam papatya56 evet çok ilgiliydi Dr un sağ olsun. Serklajda uyuttular di mi, sonrasında acı hissetmedin inş? Tusamide geçen ay kimyasal geçirdi. Aynen topiktaş ya zaman hızlı akmış baksana minik büyümüş bile maşallah teyzesinden🤲🤲
papatya56 Bfduam Uyuttular canım yok agrım hiç olmadı kimyasal mı geçirdi İnşallah oda güzel haberler alır sende Rabbim ikinizede nasip etsin🥰
Limonzeytin Bfduam ymrta boyutu genelde 10 mm ken söylenir doktorlar tarafndan büyümeye başlaynca yani benım en ufak 9mm ken söyliyolardı daha ufağnı nasl dediler pek anlamadm ama🙄
Bfduam Limonzeytin belkide 10 ml ondan anlayamadim 1 mi 10 ml mi diye. Ultrason fotoğrafın var mı 10 ml ken olan?
Omay0707 Bfduam eger 1mm se geç yumurtlarsın birde benim 9.günü 8mm yumurtam klomen kullanmama ragmen .20 günü gelişmişti belki pco var bende o yüzden olabilir ama geç adet oldugunu da varsayarsak geç yumurtluyorsun bence
Bfduam Omay0707 belkide dediğin gibi pko olmandan olabilir. Akşam sana özelden eşimin testini de atarım nasıl diye, anlarsın sen. Bebiş nasıl gidiyor, kaç haftalık olduk annesi?
Omay0707 Bfduam olur kuzum 😊 3 gündür fazla kasık agrım vardı dün hastanedydim enfeksiyon varmış öyle yatıyorum 😊7+6 olduk
edb06 Bfduam adet başında yumurtalar 10 mm olur diye bir şeyler okudum internette ama 1.0 değil de 10 olabilir mi acaba
Bfduam edb06 10 dur belkide olabilur, bu ay takip yaptırıyorum, önümüzdeki aya dedi Dr, nuayenede deyince boyutunu, çok mu küçük, normal mi diye anlamak istedim.
papatya56 Bfduam Yok canım agrım olmadı yarım saatlik işlemdi ameliyattan sonra lekelenmem oldu o kadar