Sbm050421 26+0 olduk bugün 4.5 kg aldım , bundan sonrasında da olabildiğince az almak için önerileriniz neler
Denizz_48 Sbm050421 34+1haftalık hamileyim 5 kilo aldım 2 öğun beslen ara öğün yap bir veya iki defa Çiğ kuru yemiş ye Hamurlu ve tatlı yiyeceklerden uzak duŕ
cylnacelya35 Sbm050421 sakız cigne anneye kilo aldırmıyor bebek kilosunda devam ediyor sıkıntı yok yani…
Bayancorek Sbm050421 Hamur işleri, abur cubur tarzı şeylerden uzak duruyorum. Karbonhidrat sadece bize kilo aldırıyor, bebeğe faydası yok, mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
Sbm050421 Denizz_48 genel olarak öyle besleniyorum ☺️ Boyunuz kilonuz kaç acaba bir de kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başladınız
Deemetibostnci Yemek yerine elinde meyve kuruyemiş taze meyve suları süt ayranı yogurt meyve kurusu öyle gezeceksin ben iştahım kapalı gibi beş kilo verdim 28 haftayım midem de yukarı çıktı yiyemiyorum
Sbm050421 Deemetibostnci genel olarak öyle yapıyorum 2 öğün besleniyorum zaten ara öğünler yapıyorum inşallah doğuma maksimum 10 kg ile gidebilirim
Denizz_48 Sbm050421 Ben kiloyu ilk aylarda aldım 1.60 boy şuan 60 kiloyum hamile olmadan önce 55 kilo idım gizli şeker çıktı 24 haftada şeker ve hamürlu gıdaları bıraktım ondan sonra kilo almadım bebek 34 haftada 45 cm 2400 kilosu
cylnacelya35 Knknesra yah diyelimki sabah kahvaltısını geç saatte yapıyorsunuz kahvaltından sonra iki saat çiğne ondan sonra akşam yemeğine 2 3 saat kala o sırada meyve fındık yada tatlı yada abur cubur ye Bi iki saat daha geçer akşam yemeğini ye sakıza Bi saat daha devam et sakızın çiğneme süresine kadar sofralı topla çayını demle yav ne bileyim işte çay mı içersin naparsin bilemem ama bu sakız konusu benim işime yaradı doğuma 60 gün var tamda kilo alınacak zamandayım yemem içmem de çok daha çok sakız çiğniyorum rahatlatıyor sindirimi hızlandırıyor….
Knknesra cylnacelya35 Normalde severim özellikle şişirip patlatmayı ama acıktırdık için hamileyken çiğnemiyordum. Ama bi denerim yinede belki işe yarar. Ben yememden çok tatlı ve ekmek yiyorum o yaparsa kilo yapar 😞