Gamzes435 Böyle olup sonradan kalp atışını duyup bebeği gören oldu mu? Yarın kontrolüm var, iki kaybım var. Tedirginim.
Annesininportakali53 Gamzes435 gec dollenme olmuştur büyük ihtimal korkma kuzum görürsün bebisi inşallah 🥰
HilalEyce Gamzes435 benim de son adet tarihine göre 9 haftalıktı ama geç döllenme olduğu için 6+3 te kalbini dinledik. Sonra da yeni adet tarihi belirlendi. Bebek ve yeni adet tarihi uyumlu gittiği sürece doktorum sorun olmayacağını söyledi.
Ebbruc Gamzes435 benimde regl tarihine göre 9 haftalık falan olmam lazım ama 6.haftaya yeni girdik sanırım. Sağlıklı olsunlar da bi süre sonra haftalarını yakalıyolarmış zaten
Dnl Gamzes435 benimde son adet tarihime göre 10 haftalık ama ultrasona göre 9haftalık 1hafta geriden gidiyor geç döllenme oldugu için, sizinde geç döllenme olmuş belliki. Bende duydum çok şükür bi sıkıntı olmuyor canım içini ferah tut🤲🏻
Gamzes435 HilalEyce yaaa inşallah bende duyarım yarın %100 görmemiz lazım cumartesi demişti çünkü doktorum
esmaozdemir76 Gamzes435 benim de öyleydi normalde şuan 14 haftalık olmam gerekiyor adetime göre ama 12 haftaligim geç döllenme olmuş
Rainak Gamzes435 bende 7+1 gittim çok yavaş duydum ama meğer 6+1′miş o zaman sonradan yeni hesaplama yapıldı. Adet tarihinin değiştirdi doktor. Sonradan duzeldi kalp atisi
Gamzes435 M-eng95 2 değerim heterizigot kan pıhtılaşması ilacı kullanıyordum 10 gün önce de iğnesi başlandı. Eşimle genetik tarama da yapıldı, ama bir sebebi bulunmadı.
M-eng95 Gamzes435 iğne kullanıyorsan o genelde hızlı büyütüyor bebeği benimde homozigot bende iğne kullanıyorum canım inşallah kalbini de duyarsın yakında ❤️ Kontrol ne zaman?
dfnomr Gamzes435 evet bizim de öyleydi geç döllenme dedi doktorum 8 Ekim son adet tarihimdi 19 ekime aldırdı o şekilde bakmaya başladı 32+3 reyiz şu an ☺️ bir de genelde geç döllenmeler kız bebe oluyor eğer tesadüf değilse arkadaşımın da öyleydi kızı oldu benm de öyle kızım olacak😍
Gamzes435 M-eng95 malesef salı günü son kontrolden sonra kürtaja alınacağım. Kese var, beslenme kesesi var, ama bebek yok.