Seherrr1234 Hazır değil, yani dolap kıyafetler vs. hepsi hazır ama hastane çantası ve beşik hazır değil. Benim gibi olan var mı 🤦🏻♀️
Sumiire Seherrr1234 yani biraz geç kalmışsın gibi ama o kadar üstüne düşürecek bir konu değil senin için iki pijama takımı bir tişört bir dipent çocuk için de 2 tane beşli takım bir battaniye bezi ıslak mendili olsa yetiyor ben sadece bunları kullandım gerısını hiç dokunmadan geri getirdim
Deletedmon00881 Seherrr1234 neden hazır değil canım , bu hafta hazır etmelisin bence, ne olur ne olmaz..
fatmakoken1_ Sumiire kaçıncı haftadan itibaren hazırlamak lazım ben şuan 29+1 im daha kıyafetlerini bile yıkayamadım hangi hafta önerirsiniz
Sehersudi Sumiire aynen öyle bir gece için kalabalığa gerek yoo kadar çantayı hastaneye boşuna götürüp geri getiriyoruz 😃
Seherrr1234 Deletedmon00881 ev ile çok uğraştım hâlâ da uğraşıyorum ve sanki artarak katlanıyor bu ev işleri 🤦🏻♀️
Sbm050421 Seherrr1234 artık hazırlayın bence 😅 beşikte bir şey yok zaten nevresimini yıkayıp yatağına geçirin bitti gitti ☺️ Hastane çantasını da bir an önce yapın
Zpy Bende 35+4 üm hazır değil alışverişimde tam değil bu hafta tamamlayacağım doktorum hastanede herşey var sen gel yeter valizle gelmek adet oldu diyince bana bir rahatlama geldi😂
litfenama Seherrr1234 35.haftaya başladım ve bugün hazırladım. Kendinizi iyi hissediyorsanız, çok geç kalmamışsınız aslında.
Sumiire fatmakoken1_ ben basla derim şimdiden ben kıyafetleri yıkamaya 29 da basladım hastane cantasını 32 de bitirdim iyikide öyle yapmışım ütü biraz zorluyo haftalar ilerledikçe canın agırlasıyo
Pyrz_07 Seherrr1234 31 haftalık oldum beşik ve herşeyini aldım ama henüz kurmadık hastane çantamıda 34 den sonra yapmayı düşünüyorum
1anne3bebe Bende 34.hafta içerisindeyim kıyafetleri yıkadım. İnşallah bu hafta sonu ütüleyip çantamı hazırlıcam vakit bulamıyorum maalesef 🤷♀️
Deletedmon00881 Seherrr1234 evi bırak bacım, sanki sen doğum yapınca ev olduğu gibi kalacak mı saniyon, sen yatarken içine edecekler, kendimden biliyom en iyisi sen çantanı hazırla bacım..