Glr2707 27 haftalık hamileyim kan değerim çok düşmüş Demir değerim normal seviyede fakat kan değerim 8 lerde Demir eksikliği anemim de var böyle bi durum yaşadınız mı serum yolu ile Ferrijet alanınız oldu mu lütfen acil cevap
Nskyhn Glr2707 ilaç kullanımiyor musunuz yoksa ilaç bunyenize dokundu mu? Çünkü benim ilaç bünyemi mahvetti. Dr ikinci gitmem de toz ilaç yazdı vişne suyu gibi çok rahat ettim. Her gün salata yedim içine tere roka attım. Değerim yükselmiş ben de şaşırdım.
Bet7408 Glr2707 evet benim değerim 6 ya düşmüştü aşırı halsizdim zor nefes alıyordum artım damardan aldım yatış yapılıyor yaklaşık 4 saat sürüyor yavaş yavaş veriyorlar damara ben böyle bişey görmedim ilk tedirgin olmuştum ama iyiki yaptırmışım kendime geldim hiç korkmayın mutlaka yaptırın değerim 12 oldu
Glr2707 Nskyhn kullanıyorum 2 tane sabah akşam akşamları düzensiz içmiştim o yüzden faydası olmadı sanırım bende Demir eksikliği anemisi var
Glr2707 Bet7408 bana kimse yatış yaptırmadı acilde taktırırsın dediler ben çok korktum alerji gelişir diye bütün psikoljim bozuldu doktordan geldiğmden beri üstümden atamadım hassasım biraz da çok çok moralim bozuk
Bet7408 Glr2707 tamam korkmayın bende sizin gibi biraz pimperikliyim ama emin olun sıkıntı olmuyor dediğiniz markadan kullandım bende ferrijet gibi bişeyde ismi
Glr2707 Bet7408 şuan takılmıyor 1 ay beslenmene dikkat et dedi doktorum düzenli beslen dedi daha sonra duruma göre bakarız dedi ben çok tırsıyorum sanırım