Msfidash Nuraslanklc 6+2 de vardi amma bana dinletmedi bu haftalarda olmaz dedi, donra bir daha 9 haftada gitdim o zaman duydum 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Yarenn92 Nuraslanklc duyarsın canım herkeste aynı olmuyormuş ki bende giderken kontrole korkarak gittim çok şükür duyduk sende sabret kötü düşünme inşallah sende duyacaksın Allah’ın izniyle 🌸
Nuraslanklc Shrbnkrdi benimde oldu öyle yani aslında kalp atışını biz hiç duymamıştık 7 haftalıkta kalmıştı ölçümleri muhtemelen kalbi durmuştu 9 haftalıkken kanamam olmasıyla öğrenmiştim 🥺çok geçmiş olsun ilk gebeliğinizmi
Shrbnkrdi mutlu__son1209 bugun duyamadık 8+3 teyim haftaya birdaha gidicem ama tekrar atma ihtimali yokmus
Gamzes435 Bende 8+0′ım ama ultrasona göre 6+0 görünüyorum. Yarın kontrolüm var böyle geriden gelme durumunuz oldu mu, iki kaybım var çok tedirginim.
Yagmur2712 Gamzes435 geç döllenme demedi mi doktor. Benim de 5 gün geride. O aslında geride sayılmıyormuş döllenme geç sayımımız ona göre olmalı. Hep öyle devam ediyor.
Shrbnkrdi Gamzes435 8+3 teyim ve bugun kalbinin durduğunu öğrendim ama siz endişelenmeyin bendede böyle bişey olabilirmi diye düzenli takip edin rabbim hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin
Yagmur2712 Shrbnkrdi kendi başına böyle üzücü bir durum gelmiş ama insanları teselli edip dua ediyorsun. Allah kalbine göre versin. İnşallah herşey güzel olur senin için.
Nuraslanklc Gamzes435 inşallah duyarsınız ben 7 haftalıkken duymuştum oğlumda 6 haftalıkken nokta gibi kese vardı sadece
Shrbnkrdi Nuraslanklc evet ilk gebeliğim pazartesi farklı bir hastanede muayene olucam belki cihazlardandır diye cünkü bu doktora her gittiğimde bir olumsuzluk olmustu bebeği görememişti hem normal hemde vajinal baktığı halde 5 gün sonra farklı bir doktorda kalp atışını görmüstüm simdi öyledir diye umut ediyorum