Mysngl Kızlar bugün hastaneye gittik 5+3 haftalığım rahim duvarı kalınlaşmış kese şu an görünmüyor dedi doktor çarşamba bi daha gel dedi bu haftada normal mi görünmemesi
Ceren1calhan Mysngl daha çok yeni hiç telaş yapma çok küçük olduğundan görünmez vajinal ultrasondan görünür onu da tavsiye etmiyorum benim 7. 8. Ayda göründü bebek
Asil_hatun Mysngl nor.al canm 6. Haftada keseyi gördüm çok küçüktü kesemi degilmi onda bile kararsız kaldı doktor idrara sıkışık gittim ancak emin oldu kalp atışını da 7. Haftada duydum
Zuzununannesi01 Mysngl idrara sıkışık git canım öyle çabuk görünüyor benimde pzt 4+6 olacak benimde görünmez dimi
Yarenn92 Mysngl ben 5+1 de keseyi 7+1 de kalp atışı duymuştum kişiden kişiye değişir sende görür ve duyarsın inşallah hayırlısıyla
Mysngl Ceren1calhan geçen hafta başka doktora gitmiştik o direkt vajinal baktı rahim duvarı kalınlaşmış on gün sonra gel demişti bugün biz özele gittik o da çarşamba gel dedi bakalım korku sardı içimi
Selma17 Bende 5+1 de gittim ama kese gorunmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi gebeliğe hazırlıyor kendini dedi 6+0 da gittim kese göründü bebek girunmedi Perşembe gunude bebek ve kalp atışı için cagirdi
Ceren1calhan Mysngl bazen 5 hafta diyorlar 3-4 hafta oluyor tam adet tarihine göre döllenme olmuyor . Ondan görünmemiştir hiç korkma bi haftaya anca 🙏🏻
Mysngl Asil_hatun tamam canım çok sağol ya oğlumda bu haftada görünmüştü kese o yüzden bunda stres yaptım
dilara1908 Canım benim kesem de 5. Haftada gözükmedi endişelenme daha çok yeni birkaç haftaya görürsün
Zuzununannesi01 Mysngl evet canım yeni öğrendim çok okudum burda kimisi bebeği bile görmüş 4 5 haftalıkken
Eylulsmom_02 Mysngl 5+4 de benmde görünmedi haftaya gel dedi tam 6+4 de kese ve kalp atısını gördük çok şükür
Mysngl Ceren1calhan inşallah canım beklemek zulüm sanki eltim dış gebelikte olabilir deyince başım ağrıyor düşünmekten