Kocagoz88 mimar_anne 23+3 haftalığım canım mide yanması dışında arada tiksinme dışında bir belirtim olmadı bulantı vs
mimar_anne Kocagoz88 sağolasın canım yazdığın için biraz daha ilerlese haftam bende rahatlarım galiba
mimar_anne Bnmv-1 valla bende korkuyorum ama başından beri aynıydım çok şükür şimdiye kadar yaşamadım sıkıntı bebeğim de iyiydi şok şükür ama hayırlısı bakalım
Bnmv-1 mimar_anne bende bir sıkıntı yaşamadım çok şükür herşey yolundaydı göğüs hassasiyetimden uyuyamazdım şimdi oda yok
Aksakal1907 @mimar_anne bence tedirgin olacak bir durum yok şuan ki zamanların keyfini çıkarmak lazım 🤣
Edau9 mimar_anne of benim de kontrol ayın 8 de günler geçmez oldu inşallah benim minnoşum da sağlıklıdır ☺️
mimar_anne Edau9 inşallah canım ben çok rahatladım belirti olmasa da sağlıklı oluyorlar o hormonal adaptasyon denilen şey doğru vücût alışınca belirtiler kayboluyor bebeğin seninle olsun inşallah 🌸
miranmomsss mimar_anne benimde hiç belirtim olmadı hamile olduğumu unutuyorum bazen sadece çok nadir kasık ağrısı oluyor